Reacţia dură a fanilor din PCH după ce Anton şi Bejan au fost eliminaţi de Marcel Bârsan

CFR Cluj a primit vizita lui Dinamo în penultima etapă a sezonului regular. Formația din Gruia s-a impus cu scorul de 1-0, graţie unui gol al lui Bilel Omrani în minutul 80. ”Câinii” au suferit două eliminări, după ce Anton şi Bejan au fost eliminaţi în minutele 31 şi 37 respectiv, amândoi încasând câte două cartonaşe galbene.

Eliminările lui Anton şi Bejan i-au scos din minţi pe fanii-acţionari ai lui Dinamo, care au avut un mesaj dur la adresa arbitrului Marcel Bârsan.

„A ÎNCEPUT JAFUL! ESTE INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ! Că eşti Bârsană ştiam. Că ne-ai mai furat, n-am uitat. Că nu te pricepi, ştie toată lumea.

Ne surprinde doar felul în care pui japca în aplicare. Prea pe faţă.

Spune-ne, bă ţărănoiule, că trebuie să pierdem, măcar să nu ne mai obosim! Îţi cereai scuze de la Deac după ce i-ai dat galben. Ţie chiar nu ţi-e ruşine să murdăreşti fotbalul în halul ăsta?!!

Ne mirăm că ne bate Armenia, când fotbalul din România este făcut praf de nişte arbitri care dau galben în funcţie de cât de tare ţipă jucătorii de la CFR sau FCSB”, e mesajul apărut pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Anton a văzut un prim cartonaş galben devreme, în minutul nouă, pentru proteste, apoi, în minutul 31, a făcut un faul la mijlocul terenului asupra lui Mihai Bordeianu. Arbitrul Bârsan a lăsat iniţial jocul să continue, acordând avantaj gazdelor, apoi, după mai bine de un minut, a revenit asupra fazei şi i-a acordat lui Anton al doilea cartonaş galben, stârnind nemulţumirea dinamoviștilor. La şase minute de la momentul în care Anton era trimis mai devreme la vestiare, Bejan a făcut un henţ pe care Bârsan l-a considerat suficient pentru a-i acorda stoperului dinamovist al doilea avertisment.

  • În urma acestui rezultat, situaţia de la Dinamo e tot mai critică. Elevii lui Gigi Mulţescu au ajuns la al nouălea meci fără victorie şi vor juca în play-out. Echipa noastră ocupă locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte.
  • În ultima rundă, dinamoviștii vor evolua, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.