Scandal pe teren după CFR – Dinamo. Cornel Dinu a analizat faza: „N-are bun simţ!”

Dinamo a pierdut în Gruia cu CFR Cluj, scor 0-1, luni seara, în epilogul etapei a 29-a a Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 80. „Câinii” au avut o primă repriză de coșmar împotriva lui CFR Cluj. Dinamoviștii au rămas în 9 oameni după eliminăriile lui Paul Anton și Florin Bejan. Aceștia au fost eliminați de „centralul” Marcel Bîrsan, în minutele 31 și 37.

Deian Sorescu şi Valentin Costache au încasat câte un cartonaş galben după fluierul final al partidei dintr CFR şi Dinamo. Cei doi au avut ceva de împărțit încă din timpul meciului. Imediat după fluierul final, ambii jucători și-au continuat disputa. Au fost cu greu despărțiți de colegi și de oficiali, iar Marcel Bîrsan nu i-a iertat, avertizându-i cu câte un cartonaș galben. Astfel, jucătorul CFR-ului va fi suspendat pentru ultima etapă, în duelul cu Craiovei.

Cornel Dinu a discutat despre comportamentul lui Costache, care ar fi iscat conflictul după finalul partidei, şi l-a pus la zid pe jucătorul CFR-ului.

„Tu ştiai că eşti în situaţia asta cu galbenele şi tu mai cauţi scandal la final? Trebuie să ai bun simţ. Dar trei sferturi din fotbalişti nu mai au aşa ceva. Mai avem noi şcoli pentru aşa ceva?”, a spus Cornel Dinu, pentru Telekom Sport.

Lasă un răspuns