Pablo Cortacero a pierdut un nou război cu Dinamo! Decizia anunţată de tribunal

Pablo Cortacero a pierdut un nou război cu Dinamo! Ar putea fi momentul în care ibericul ar putea ceda pachetul majoritar de acţiuni ale clubului din Ştefan cel Mare. Acesta a pierdut încă o acţiune deschisă în justiţie împotriva clubului.

Cererea spaniolului a fost anulată de instanţă, fiind considerată netimbrată. Acesta nu a achitat taxa de timbru. Avocaţii „Doar Dinamo Bucureşti” au intervenit imediat, cerând excepţia netimbrării, iar instanţa a admis-o.

„Tip solutie: Anulează cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia netimbrării cererii de interventie, invocată de instanţă din oficiu. Anulează cererea de intervenţie formulată de intervenientul Cortacero Fernandez Pablo Manuel, ca netimbrată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI – Civilă. Pronunţată azi, 11.05.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)”, se arată pe postal.just.ro.

Pablo Cortacero s-a judecat cu clubul, motivarea fiind că ar fi trebuit să fie repus în drepturile pe care le are preşedintele Consiliului de Administraţie. El ar avea drepturi de semnătură. După ce a pierdut astăzi, el mai are drept la apel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s