Dinamo a mai pierdut o stea, rapusa de o boala grea

Alexandru Ciorniciuc (23 de ani) s-a stins din viață miercuri seară, după ce nu a reușit să învingă cancerul, într-o luptă ce a durat câteva luni. Lupta a fost una grea, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer la creier (17.08.2020). Acesta a suferit de atunci 5 operații, din august până în noiembrie. Astăzi, Dinamo, club greu încercat în istoria sa, plânge iar.

Andrei Blenjdea și Ricardo Grigore, titulari la Dinamo, și-a postat regretul pe Facebook: „Dumnezeu să te ierte! Condoleanțe familiei!”

Alexandru Ciorniciuc a început fotbalul la Pro Luceafărul, sub comanda antrenorului Marcel Pigulea. Acolo a fost coleg cu Ianis Hagi, Răzvan Marin sau Denis Drăguș.

În 2010, Alex s-a transferat la Dinamo. Postul său favorit era cel de atacant, însă juca și mijlocaș de bandă. În 2013, a ieșit campion național, la grupa celor născuți în 1998, alături de Denis Ciobotariu ori Mihai Neicuțescu.

Ulterior, când să facă pasul la seniori, o accidentare extrem de serioasă l-a determinat să renunțe la cariera de fotbalist. A rămas totuși în anturajul foștilor coechipieri întrucât a devenit frizer.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s