Rufo Collado anunță revenirea lui Pablo Cortacero la Dinamo: „Ne vom întoarce la Dinamo”

Deși a pierdut procesele cu Dinamo, după ce a fost exclus din Consiliul de Administrație, Pablo Cortacero se va întoarce în România în următoarea perioadă, având de gând să se implice la echipa.

Fostul director sportiv, Rufo Collado, a anunțat revenirea conaționaului său în București. Astra după ce au lăsat de câteva luni bune clubul de izbeliște, iar acesta a fost susținut de către suporterii-acționari care s-au ocupat de plata salariilor și a datoriilor, spaniolii intenționează să revină la conducere. De asemenea, spaniolul promite că el și Pablo Cortacero vor face „echipă bună”.

„Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună”, a spus Rufo Collado, potrivit gsp.ro.

Pablo Cortacero a pierdut o nouă acțiune deschisă împotriva clubului la care este acționar majoritar. Spaniolul a formulat o cerere de intervenție, dar aceasta a fost anulată de instanță, după ce spaniolul a omis să achite taxa de timbru, deși aceasta l-ar fi costat între 100 și 300 de RON.

Instanța s-a pronunțat în speța Cortacero vs. Dinamo și a respins cererea spaniolului, ca netimbrată. Totul, după ce avocații DDB au sesizat eroarea și au solicitat excepția netimbrării.

  • 550.000 de euro este suma creditată/investită de Cortacero și apropiații săi la Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s