Săraci lipiți! Spaniolii lui Pablo Cortacero n-au avut bani de hotel

Săraci lipiți. Așa sunt spaniolii care vor să preia din nou conducerea lui Dinamo. Rufo Collado și Jose Bueno s-au cazat la o gazdă, prin intermediul unei aplicații de pe mobil, scrie Pro Sport.

Sursa citată notează că spaniolii plătesc 25 de euro pe o noapte de cazare în România. Suma este una infimă, aproape nulă, pentru niște indivizi care pretind că se află la conducerea unui club de fotbal.

Oamenii lui Pablo Cortacero au revenit în România cu gândul să o preia pe Dinamo. În realitate, spaniolii au mai pierdut un proces cu DDB pentru că n-au dispus de o sumă între 100 și 300 de lei ca să plătească taxa de timbru. Deocamdată, nu s-a întors și șeful lor, Pablo Cortacero. Inamicul numărul unu al fanilor lui Dinamo a anunțat că are planuri mărețe cu echipa din Ștefan cel Mare.

Fără Cortacero și compania, în tabăra dinamovistă e sărbătoare. Dinamo a învins-o şi pe FC Argeş, scor 2-1, şi a ajuns la cinci victorii consecutive în play-out. Mihaiu şi Sorescu au marcat golurile „câinilor”, care sunt ca şi salvaţi de la retrogradare.

  • Dinamo a urcat pe locul 10 în play-out, cu 30 de puncte. „Câinii” mai au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri că evită chiar şi prezenţa la „baraj”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s