Președintele CA Dinamo e ferm în privința spaniolilor: „Ne-am plictisit de aceste minciuni!”

Situația financiară a clubului continuă să fie una foarte dificilă, iar suporterii din Programul DDB se pregătesc să achite din nou restanţe financiare către jucătorii şi staff-ul de la Dinamo.

Suporterii- actionari ai FC Dinamo au plătit până în clipa de față, restanţele financiare către jucători şi staff, datoriile pentru baza de pregătire de la Săftica şi au achitat licenţa de Liga 1 pentru sezonul următor. Programul DDB deţine peste 20% dintre acţiunile clubului. Pablo Cortacero nu s-a mai implicat la Dinamo din 2020.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Constantin Eftimescu, a anunţat că se lucrează la strategia pentru sezonul următor, din punct de vedere financiar. Acţionarul majoritar Pablo Cortacero nu este luat în calcul, întrucât dinamoviștii s-au săturat până peste cap de telenovela spaniolilor și e de părere că Pablo Cortacero poate reveni la Dinamo într-un singur mod, cu mărirea de capital promisă.

“Nu-mi este teamă de spanioli! Dânşii nu au cum să se întoarcă decât cu bani la Dinamo. Să vină cu banii promişi că ne-am plictisit şi noi şi dumneavoastră şi toată lumea de aceste minciuni! Ce promisiuni? Cortacero nu îşi poate recupera banii în orice condiţii. Nu are cum. Sper că DDB-ul va găsi un as în mânecă şi poate ştiu dânşii pe altcineva cu bani. Asta m-ar bucura foarte mult. Dar fără bani nu poţi face nicio performanţă. E imposibil”, a fost mesajul clar și răspicat al omului cu semnătura de la Dinamo.

Constantin Eftimescu a vorbit și despre viitorul lui Dinamo pe termen scurt și a evidențiat faptul că e importantă poziția pe care Dinamo va încheia campionatul, mai ales că banii din drepturile TV pentru sezonul viitor vor fi acordați în funcție de acest criteriu.

“Trebuie să nu ajungem la baraj şi apoi vom vedea. Pentru Dinamo orice sumă de bani e importantă, deci va conta şi locul pe care vom termina în clasament. Strategia clubului depinde de rezultatul meciului cu Chindia Târgovişte. Azi l-am invitat pe domnul Mario Nicolae (n.a. – directorul sportiv) să ia contractele în derulare, să vadă pe ce jucători ne putem baza în viitor şi să vedem cu ce ne vom alinia şi unde în viitorul campionat. Depinde de multe lucruri, dar ne trebuie în primul rând bani”, a mai spus Constantin Eftimescu, pentru Fanatik.

Lasă un răspuns