Laude pentru Dușan Uhrin din partea Chindiei Târgoviște: „Bineînțeles că este meritul lui!”

Chindia Târgoviște este ultima adversară a lui Dinamo în acest play-out. Partida se va disputa, miercuri, de la ora 18:30, în Ștefan cel Mare.

Revenirea lui Dușan Uhrin Jr a fost de bun augur pentru „alb-roșii”, care au ajuns de pe loc retrogradabil în bătălia pentru poziția de baraj pentru cupele europene. Acest lucru a fost posibil doar după ce “câinii” au câștigat cinci meciuri consecutive în campionat, iar tehnicianul lui Chindia, Emil Săndoi consideră că și valoarea lotului dinamovist a contribuit la ascensiunea echipei noastre în final de sezon.

“Bineînțeles că este meritul lui în primul rând pentru că din punctul meu de vedere a gestionat așa cum trebuia situația de la Dinamo. El a venit mai târziu ca antrenor, dar noi o văzusem pe Dinamo în atâtea meciuri.

Și anticipam că cine va veni va schimba sistemul de joc având în vedere calitățile sau lipsa unor calități ale jucătorilor pe posturile respective. El și-a dat seama ce trebuie făcut la echipă, a luat deciziile cele mai bune pentru ca jucătorii să își pună în valoare calitățile pe care le au.

Lotul lui Dinamo este unul valoros chiar dacă au plecat Borja Valle și alții de pe acolo. Sunt jucători cu experiență, Steliano Filip este fotbalist de echipă națională.

Puljic în sistemul în care joacă acum dă un randamaent mai bun decât înainte. Nemec are o experiență, mai sunt pe acolo Paul Anton și Fabbrini. Dinamo are un lot bun, cred eu că a revenit la normal cu aceste rezultate”, a spus Emil Săndoi, pentru realitateasportiva.net.

  • Dinamo a urcat pe locul 10 în play-out, cu 30 de puncte. „Câinii” mai au nevoie de un singur punct pentru a fi siguri că evită chiar şi prezenţa la „baraj”.