ULTIMUL ASALT | Ante Puljic: „Mai avem un hop uriaș”

Ante Puljic, căpitanul lui Dinamo, a avertizat că echipa sa mai are de trecut un hop uriaş pentru a scăpa de emoţiile menţinerii în prima ligă. “Câinii” o înfruntă astăzi, în ultima etapă din play-out, pe Chindia. Dinamo are însă şi posibilitatea de ajunge în barajul pentru Conference League.

Ante Puljic spune că Dinamo a trecut prin cel mai greu sezon, dar seria de cinci victorii la rând a adus liniştea. Alb-roşii mai au nevoie de un punct pentru a fi siguri că scapă de locurile de baraj, dar pot termina şi pe locul al doilea în play-out!

“Mulțumită nouă și lui Dumnezeu, situația este mult mai bună în fața ultimei etape. Nu stăm cu sufletul la gură, deși mai avem un hop uriaș. În primul rând, să atingem primul obiectiv, evitarea barajului.

Apoi, dacă se va putea, să încercăm să continuăm lupta pentru Conference League. Cred că a fost cel mai greu campionat din viața tuturor dinamoviștilor, bine că rezistăm”, a declarat Puljic pentru gsp.ro

Puljic spune că tricoul lui Dinamo este sfânt, dar nu exclude o despărţire de echipă, deşi nu se află la final de contract.

„În mod normal, eu mai am un an de contract, dar depind de club și vom vedea când se va încheia sezonul ce și cum.

Eu sunt mândru să îmbrac tricoul lui Dinamo, e ceva sfânt pentru mine. Dar, repet, să vedem care va fi situația când se va trage linia”, a mai transmis Puljic.

  • Fundaşul central croat, în vârstă de 33 de ani, a fost unul dintre jucătorii de bază în actualul sezon. El a evoluat în 36 de meciuri, în campionat şi în Cupă, şi a marcat un gol.
  • Puljic este evaluat de transfermarkt la 450 de mii de euro. Croatul a revenit la Dinamo de la Al Faisaly, în toamna lui 2019, după ce mai evoluase pentru „câini” în sezonul 2015-2016.

Lasă un răspuns