Cosmin Moți, fără milă de spaniolii care au dus Dinamo în pragul falimentului: „Cum se poate să n-ai nicio responsabilitate”

Pablo Cortacero a devenit persona non grata la Dinamo, după problemele cauzate la echipa noastră după venirea sa la conducere. Acesta i-a mințit în nenumărate rânduri pe fanii lui Dinamo că va veni alături de echipă pentru a investi sume impresionante de bani.

Săptămâna aceasta, Rufo Collado și Jose Bueno, doi dintre ”locotenenții” lui Pablo Cortacero s-au întors la București cu gândul de a prelua din nou conducerea lui Dinamo, dar cei doi întors la nu au avut bani să se cazeze la un hotel și au apelat la o locuință de pe site-ul Airbnb. Ibericii plătesc 25 de euro pe noaptea de cazare.

Suporterii lui Dinamo nu au liniște nici atunci când echipa funcționează din punct de vedere sportiv! ”Câinii” au adunat cinci victorii consecutive în campionat și au nevoie de un singur punct în această seară pentru a fi siguri de evitarea retrogradării. Lucurile par că s-au așezat din punct de vedere sportiv. Unul dintre foștii jucători al lui Dinamo, care a rămas cu sufletul alături de club, Cosmin Moți n-a avut milă de spaniolii care au dus Dinamo în pragul falimentului! Jucătorul lui Ludogorets, care se pregătește de retragerea din cariera de fotbalist, s-a ferit să-l acuze pe Ionuț Negoiță, criticat după ce a dat Dinamo pe mâna lui Pablo Cortacero.

„Sperăm să supraviețuim! Nu înțeleg cum se poate să n-ai nicio responsabilitate. E un mister ce s-a întâmplat. În aceste șase luni, cine a plătit salariile? Nu trebuie să ai și obligații? Nu mă pricep, dar nu e normal, din punctul meu de vedere. Așa, ca un om care vede din afară.

Domnul Negoiță a vrut să facă un lucru bun, să aducă oameni mai potenți din punct de vedere financiar. Poate că a fost o greșeală că nu le-a cerut o garanție. Ce putem să-i reproșăm? N-a lăsat Dinamo și a plecat. Negoiță e român și erau fanii la ușa lui. Peste ăștia n-ai unde să te duci”, a spus Cosmin Moți, la ProSport Live.

  • Dinamo va înfrunta, în ultima etapă, Chindia Târgoviște, în încercarea de a accede la barajul pentru Conference League. Partida se va desfășura, astăzi, pe stadionul Dinamo, de la ora 18:30.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s