Dinamoviştii nu-l mai vor pe Pablo Cortacero: “Sper ca DDB să scape de el”

Dinamoviştii au trecut prin momente complicate, însă au reuşit să evite în extremis locurile retrogradabile. Mihai Eşanu a povestit clipele de coşmar prin care a trecut când echipa nu a reuşit să câştige timp de aproape 90 de zile. Portarul lui Dinamo speră ca suporterii-acţionari din DDB să scape de spanioli în scurt timp.

„Am avut insomnii. Mă măcina situația. Era presiune foarte mare, mi-era frică să nu se întâmple lucruri rele. Noaptea ar trebui să fii liniștit, e greu să te ia somnul când orice ai face nu iese niciun rezultat bun.

În privința acelor spanioli, a fost și este o situație urâtă. Nu prea pricep eu cum au reușit ei să preia Dinamo și ce planuri au avut, dar mă bucur că suporterii au reușit să preia frâiele, măcar temporar, și să țină Dinamo pe linia de plutire. Sper ca DDB și suporterii să scape de ei într-un fel sau altul”, a declarat Mihai Eşanu pentru gsp.ro.

Ultimul titlu a venit în Ştefan cel Mare în 2007, iar Eşanu este de părere că Dinamo are şanse infime în următorii ani să câştige campionatul, cel puţin până când problemele de la club vor fi rezolvate.

„Îmi doresc (n.r. să devin campion) dar depinde de prea mulți factori, mai ales administrativi. E greu de răspuns la întrebarea ta. Dacă s-ar pune lucrurile pe făgașul normal și ar fi totul cum ar trebui administrativ, nu ar suna atât de imposibil. În momentul de față, e imposibil!”, a mai spus portarul lui Dinamo pentru sursa citată.

  • Reent, Rufo Collado și Jose Bueno, oamenii lui Cortacero, s-au întors în România să preia din nou conducerea lui Dinamo. Spaniolii n-au avut însă bani să se cazeze la hotel şi au plătit 25 de euro pe o noapte de cazare la gazdă.

Lasă un răspuns