Un jucător important al lui Dinamo anunță că pleacă din „haită”

La Dinamo situaţia este dificilă chiar dacă echipa a reuşit să se salveze de la retrogradare. Clubul este suţinut doar de către fani prin programul DDB, iar în această vară mai mulţi fotbalişti vor dori să plece.

Marți seară, fundaşul spaniol Raul Albentosa, care a fost adus la Dinamo în aprilie 2021, şi-a anunţat plecarea din Ştefan cel Mare prin intermediul reţelelor de socializare.

”După câteva luni foarte intense şi, în acelaşi timp, foarte fericite, este timpul să-mi iau rămas bun de la @dinamobucurestiofficial, cu scopul atins şi lăsând clubul în Divizia I. Aici mi-a revenit placerea de a juca fotbal, mi-a fost dor să trăiesc emoţiile acestui sport, şi vreau să le mulţumesc tuturor: colegilor, personalului tehnic, lucrătorilor clubului.

Menţiune specială lui Marius Nicolae „el Monchi din România”, antrenorului nostru fizic @gnk_24 şi @paulanton91, cei trei mi-au făcut ziua mai uşoară, desigur, şi familiei mele de la care am fost plecat, dar care nu a încetat să mă susţină în niciun moment. În final, doresc acestui club mult noroc pentru viitor, mulţumesc!! #DDB”, a fost anunţul ibericului.

  • Albentosa are zece apariții în tricoul lui Dinamo, în acest sezon al Ligii 1, în toate a început ca titular. Patru partide s-au încheiat fără gol primit de „câini”. Mai mult, spaniolul a și reușit să marcheze un gol.
  • Fundașul spaniol a semnat cu Dinamo în aprilie 2021, din poziția de jucător liber de contract.
  • 13 iunie este data reunirii lotului lui Dusan Uhrin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s