Prima mutare realizată de Dinamo în mandatul lui Uhrin

Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin va efectua primul său transfer în cel de al doilea mandat pe banca “câinilor roșii”. Cehul își va întări apărarea prin aducerea fundașului dreapta în vârstă de 28 de ani, Constantin Nica.

Deși se pregătește alături de Dinamo încă din luna martie a acestui an, Costi Nica nu a putut semna cu echipa noastră. Potrivit ProSport, fotbalistul care valora în urmă opt ani 1,5 milioane de euro a pus la punct toate detaliile și va semna un contract cu Dinamo în cursul zilei de miercuri.

Nica (28 de ani/2 selecții în națională) devine astfel primul transfer din mandatul lui Dusan Uhrin jr, cel care l-a înlocuit pe banca dinamoviștilor pe Gheorghe Mulțescu.

  • Crescut de Dinamo, Costi Nica a plecat din „Ștefan cel Mare” în vara anului 2013, când Atalanta plătea în schimbul lui 1.6 milioane de euro.
  • După ce a plecat de la Dinamo, Nica a mai evoluat pentru Cesena, Avellino, Latina Calcio, Dunărea Călărași, FC Voluntari și Vojvodina.
  • 50.000 de euro este cota de piață a lui Nica pe Transfermarkt.
  • Pe postul de fundaș dreapta Dinamo l-a utilizat pe Deian Sorescu, extremă la bază. Și Andrei Radu, fundaș stânga de meserie, a mai jucat în banda dreaptă, după sosirea lui Steliano Filip.

Un gând despre &8222;Prima mutare realizată de Dinamo în mandatul lui Uhrin&8221;

Lasă un răspuns