Gabi Torje a vrut să vină la Dinamo pe gratis: „Mi s-a spus că nu pot semna”. De ce nu s-a putut realiza mutarea

Gabriel Torje, fost jucător la Dinamo, a devenit din nou liber de contract după ce şi-a încheiat socotelile cu turcii de la Bandirmaspor. Cu sufletul alături de Dinamo, Torje a vrut să joace la Dinamo, în play-out-ul Ligii 1! Mijlocașul a dezvăluit de ce a picat mutarea, cu toate că fotbalistul era dispus să joace gratis.

Acesta mărturiseşte că a vrut să revină la Dinamo în play-out, însă mutarea nu s-a putut realiza din cauza faptului că nu devenise un jucător liber de contract până la data de 8 februarie.

„Nu am avut nicio discuție cu nimeni de la Dinamo. A fost doar o discuție, când am încheiat cu echipa din Turcia. Când am terminat contractul, am sunat pe cineva din țară și i-am zis ‘vorbește, dacă se poate, dacă este un regulament, și aș putea veni fiind liber de contract, n-am nevoie de bani’. M-aș fi ajutat pe mine, mai erau meciurile din play-out, și ajutam și Dinamo. Am fost sunat imediat înapoi și mi s-a spus că nu pot semna, pentru că nu am rămas liber înainte de 8 februarie”, a declarat Gabi Torje, la Digi Sport.

Fără angajament acum, Gabi Torje nu va sta foarte mult pe tuşă, deoarece cluburile s-au arătat deja interesate de serviciile sale.

„Discuțiile din străinătate sunt sistate acum, pentru că nu au terminat campionatul peste tot. După 1 iunie, vor ști ce au nevoie să facă pentru sezonul următor. Eu vreau să merg în străinătate, însă dacă aș primi o ofertă din partea unui club la care să fiu apreciat, aș discuta și în țară. Cu orice echipă, dar cu mici excepții. Dacă aș avea de ales între 15.000 în România și 15.000 de euro din afară, aș alege România, vreau să mă întorc acasă. Dacă ar fi două oferte, însă cea din afară ar fi mai mare financiar, aș merge afară”, a recunoscut fostul internațional român.

  • Poli Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny, Karabukspor, Sivasspor, Larisa și Bandirmaspor sunt echipele pentru care a jucat Gabriel Torje până în prezent.
  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Torje, potrivit celor de la transfermarkt.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s