”N-au niciun ban. Să plece!” Dinamoviştii nu vor sa mai auda de Cortacero & Co! Un titular îi atacă fără milă

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă a sa, după ce în vara anului 2020 clubul a ajuns pe mâna lui Pablo Cortacero în acte.

După ce în vara trecută dinamoviștii primeau cu entuziasm vestea că vor avea patroni noi, totul s-a năruit în scurt timp după ce aceștia nu s-au ținut de promisiuni și aproape au dus echipa în faliment din cauza faptului că nu au efectuat plăți urgent și nu au achitat salarii.

Mihai Eșanu (22 de ani), goalkeeper-ul lui Dinamo, a ajuns unul dintre cei mai apreciați jucători din „haită”. Invitat astăzi la o emisiune de sport, titularul din poarta „câinilor” a vorbit despre situaţia clubului din Ştefan cel Mare. Acesta spune că spaniolii au făcut mult rău la Dinamo şi nu ar trebui să se mai întoarcă în România.

,,Sunt foarte, foarte multe scenarii, dar sper că au vrut să facă ceva rău și că au văzut că nu pot și să se dea la o parte. Vezi că n-ai putut să faci răul ăla și să pleci. Din ce am înțeles, știu că nu mai pot prelua acțiunile, doar dacă fac o mărire de capital.

Ei nu au niciun ban, mai mult ca sigur. Asta e dorința mea, să fi vrut să facă ceva rău, nu au reușit, și să plece, să ne lase în pace. Mai mult rău, n-au cum să facă. Singurul rău, indirect, e că nu poți să atragi pe nimeni.

Sunt câteva salarii, dar avem încredere că suporterii vor reuși să redreseze situația. E greu să atragi pe cineva în situația asta. Ei nu pot face rău direct, dar indirect fac mult rău, pentru că nu poți să atragi bani. Dacă suporterii ar reuși să scape de spanioli, să ia acțiunile de la ei, ar fi mult mai ușor pentru Dinamo. S-ar schimba radical situația. Sunt foarte mulți dinamoviști care vor să ajute Dinamo, dar în situația asta nu se bagă”, a declarat Mihai Eşanu, pentru Digisport.

Mihai Eșanu a fost surpriza plăcută a dinamoviștilor în 2021. „Câinii” au promovat un tânăr crescut în propria academie, campion la juniorii A, în condițiile în care spaniolii Tomas Mejias și Rene Roman au părăsit „haita”.

Portarul avusese o singură repriză la prima divizie până când a fost titularizat în startul anului, când Mejias a dat bir cu fugiții înaintea primei etape.

Titular incontestabil la Dinamo, chiar și după venirea norvegianului Gudmund Kongshavn, plătit de trei ori mai bine, Eșanu a fost convocat de Adrian Mutu în lotul cu care „Briliantul” a atacat Campionatul European U21 din Slovenia și din Ungaria.

  • 23 de meciuri a bifat Eșanu la Dinamo în acest sezon, primind 23 de goluri. În alte 9 partide a menținut intactă poarta „câinilor”.
  • 200.000 de euro e cota de piață a lui Mihai Eșanu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s