FAKE NEWS | Conform GSP: „Vestea care ar putea s-o îngroape definitiv pe Dinamo!”

Astăzi au apărut o serie de informații conform cărora Dinamo ar avea de achitat o sumă foarte mare către FIFA, în urmă unor litigii cu foștii jucători aduși de Cortacero & Co.

„Jurnaliștii” de la gsp.ro, au reușit să influențeze eronat trusturile majore de presă, printr-un FAKE NEWS.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Conform GSP , “Doi jucători au câștigat deja litigii în comisia FIFA. Rene Roman, portarul de rezervă pe care l-au adus directorul sportiv Collado și antrenorul Contra, și Borja Valle, mijlocașul-vedetă din campania de achiziții, trebuie să recupereze de la Dinamo, conform verdictului, 420.000 de euro!

Surse care cunosc cazul explică ce ar trebui să facă oficialii roș-albilor că să diminueze paguba: “Clubul poate solicita ca FIFA să reducă suma totală pe care au pretins-o fotbaliștii și să stabilească despăgubiri numai până la momentul în care jucătorii au semnat contracte cu alte cluburi. Adică să le ofere doar salariile din perioada în care s-au aflat la București și din vremea în care au rămas liberi după ce au rupt actele cu Dinamo”.

Din fericire însă, lucrurile nu stau deloc așa. Managerul sportiv al echipei, Mario Nicolae, i-a informat pe prietenii noștri de la Radio Dinamo 1948, că momentan nu a venit niciun comunicat oficial privind litigii pierdute de Dinamo cu jucătorii spaniol. Departamentul juridic va analiza în momentul în care vor apărea comunicări oficiale.

Dinamo a achitat în luna martie o sumă importantă către Borja Valle, așadar acolo cu siguranță nu se pune problema vreunui litigiu. Vom aștepta să vedem dacă va fi ceva de plată și cât, cu siguranță se va anunta acest lucru la momentul oportun!

17 martie: ,,Dinamo a plătit astăzi 463.273 LEI către BORJA VALLE.  Salariul pe 4 luni, din septembrie până în decembrie. Sunt bani promiși prin contract jucătorului de către acționarul majoritar iresponsabil, în numele clubului Dinamo! Sunt bani mulți, pe care Cortacero știa că nu îi va aduce în club niciodată. O ofertă salarială absolut aiuritoare, care se adaugă altor oferte, la fel de iresponsabile, prin care intenționa să îngroape Dinamo, cel mai probabil!” – este un extras din comunicatul DDB din 17 martie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s