Handbal | Stefan Vujic, mesaj emoționant după despărțirea de Dinamo: “A fost o onoare și o plăcere să fac parte din familia Dinamo”

Campioana din 2021 la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a câştigat, duminică, şi Cupa României, după ce a cucerit Cupa și Supercupa României 2020, la începutul sezonului.

Astfel s-a închis sezonul pentru super echipa noastră, rămâne de văzut cum va arăta la următorul, fiind deja anunțate câteva transferuri de marcă: francezul Cedric Sorhaindo sau germanul Christian Dissinger.

La capitolul despărțiri, croații Ante Kuduz și Stefan Vujic și-au jucat ultimele partide în Ștefan cel Mare. Dacă se știa din iarnă că Ante s-a înțeles cu echipa nord-macedoneană Vardar Skopje, Vujic rămâne în Liga Zimbrilor, după ce a semnat un contract valabil pe doi ani cu CS Minaur Baia Mare.

Așteptat de Alexandru Sabou la Minaur Baia Mare, croatul a avut un mesaj special pentru foștii colegi, oficiali și suporterilor dinamoviști. Stefan Vujic nu poate uita momentele superbe în care fanii și jucătorii, au arătat că sunt o familie unită.

“Frumoasa mea călătorie schimbă direcția. Vă mulțumesc pentru experiență plăcută și inspirată!

Mulțumesc Dinamo, colegii de echipă, fanii și tuturor celor care m-au susținut în acești 2 ani. A fost o onoare și o plăcere să fac parte din Familia Dinamo !!!

Vă doresc spor și mult succes în viitor !!!
Pe curând!!!
Cu dragoste Vuja!”, a fost mesajul lui Stefan Vujic pe o rețea de socializare.

  • Născut la Rijeka (Croația) în 1 Iulie 1991, Stefan Vujić părăsește astfel gruparea Dinamo București după două sezoane. Acesta a mai jucat în România tocmai la rivala “câinilor”, Steaua București (2017-2019).
  • Deși a evoluat inițial pentru naționala Croației (2013-2017), în acest moment Stefan Vujić joacă pentru culorile Serbiei (din 2017).
  • 17 titluri de campioană are în palmares Dinamo București, ultimele cinci fiind consecutive, 2016, 2017, 2018, 2019, 2021. În 2020, federația nu a acordat titlul pentru că liga națională a fost perturbată de pandemie.

Lasă un răspuns