Ionel Dănciulescu, indignat după ultimele informații venite din Ștefan cel Mare

Dinamo trece prin cea mai dificilă perioadă a sa, după ce în vara anului 2020 clubul a ajuns pe mâna lui Pablo Cortacero în acte.

După ce în vara trecută dinamoviștii primeau cu entuziasm vestea că vor avea patroni noi, totul s-a năruit în scurt timp după ce aceștia nu s-au ținut de promisiuni și aproape au dus echipa în faliment din cauza faptului că nu au efectuat plăți urgent și nu au achitat salarii.

Acum, Dinamo a primit interdicție la transferuri de la forul mondial după ce un alt spaniol, fundașul Isma Lopez, și-a cerut toate drepturile financiare. Avocații lui Dinamo au reacționat imediat și au depus astăzi recurs la TAS pentru clarificarea acestei spețe.

Sursele juridice din clubul  Dinamo au anunțat că imediat după înregistrarea recursului, în câteva zile, Dinamo va putea efectua transferuri iar speța cu Isma Lopez se vă judeca la TAS peste aproximativ 8 luni.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, fostul mare fotbalist Ionel Dănciulescu nu și-a ascuns îngrijorarea față de situația echipei de suflet.

”Nu am văzut niciun lucru pozitiv în ultima vreme, litigii pierdute, bani de dat, plecări de jucători.

Iar jucătorii care sunt sub contract revin la sumele inițiale, sunt salarii destul de mari. E vorba de Adam Nemec, Ante Puljic, Paul Anton, Fabbrini.

Mai mult, am văzut prin București echipa care a făcut aceste contracte dezastruoase. Au adus jucători cu salarii mari, dar mai ales cu niște comisioane.

Cortazero trebuie să dispară, după aceea vor veni cu oameni cu bani la Dinamo, până atunci e rău”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Lasă un răspuns