Borja Valle, tot șomer, la mai puțin de 6 luni de când a părăsit „haita”

Borja Valle a plecat de la Dinamo în iarnă, după doar câteva luni de când a fost adus de Cosmin Contra, însă acum s-a depărțit și de Oviedo, unde a ajuns imediat după plecarea din Ștefan cel Mare.

Mijlocașul de 28 de ani a fost la a doua sa experiență la Oviedo, acolo unde a mai jucat din iulie 2014 până în iulie 2016. La plecare, spaniolul a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ovierdo.

„Vă mulțumesc din nou, ne vedem curând!
Vă mulțumesc că m-ați lăsat să trăiesc în acest club, în acest oraș și în acest stadion. E o plăcere și o mândrie să reprezint Real Oviedo din nou. A fost o plăcere și o mândrie să reprezint Oviedo din nou. Uneori, lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori, dar chiar și așa, plec fericit, împăcat și cu plăcere că m-am întors după atât de mult timp. Vreau să le mulțumesc oamenilor care au făcut posibilă revenirea mea și sper ca, destul de curând, fanii să zâmbească din nou împreună pe stadionul Carlos Tartiere. Vă mulțumesc din suflet și pentru totdeauna.
Mândrie, curaj și luptă!”, a scris Borja Valle pe rețelele de socializare.

Spaniolul a jucat în 28 de meciuri oficiale la Oviedo, dar nemulțumirea sa este că a fost titular în doar 4 dintre acestea.

În decembrie 2020, Borja Valle a anunțat că pleacă de la Dinamo, prin intermediul firmei de impresariat care îl reprezenta. La acea vreme, spaniolul s-a supărat că nu a primit bani timp de peste două luni. Valle a plecat în același timp cu Isma Lopez. Ulterior, Borja Valle le-a mulțumit suporterilor lui Dinamo.

  • Pentru Dinamo, Borja Valle (28 de ani), a înscris 5 goluri în 10 meciuri jucate.
  • 1 milion de euro este cota actuală de piață a lui Borja Valle, potrivit publicației de specialitate transfermarkt.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s