Diego Fabbrini, tot mai aproape să se despartă de Dinamo: „Nu vrem să facem rău clubului Dinamo”

Diego Fabbrini, mijlocașul italian în vârstă de 30 de ani al lui Dinamo, nu dă randamentul dorit în Ștefan cel Mare. Mai mult, mijlocașul are un contract imens, iar Florin Manea, a vorbit despre viitorul mijlocașul italian și confirmă că acesta o va părăsi pe Dinamo.

Impresarul fotbalistului italian crede că Dinamo ar lua o decizie înțeleaptă dacă se va despărți de Diego Fabbrini, mai ales că suporterii din DDB au avut dificultăți în a-i achita acestuia salariul.

„Fabbrini? Am înțeles ca cei de la Dinamo sunt în imposibilitate… Eu le-am zis din iarnă să-l lase să plece și nu au vrut. Acum nu știu cum o să se descurce. Probabil o să încercăm să ajungem la o înțelegere cu ei.

Nu vrem să facem rău clubului Dinamo, dar în același timp nici nu pot lucra contra lui Diego. Trebuie să plătească niște bani și probabil ne vom găsi altă destinație”, a spus Florin Manea.

  • Cotat de site-urile de specialitate la 550.000 de euro, Diego Fabbrini a ajuns la Dinamo pe 22 august 2019 și mai are contract cu formația din „Ștefan cel mare” până în vara anului 2023.
  • În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase de gol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s