Dinamo va merge în cantonament în Turcia. „E zonă de munte, cota 1000”

Conducerea lui Dinamo pun la punct planurile pentru cantonamentul din această vară. Dacă până acum se vorbea despre o deplasare internă, acum ”câinii” iau în calcul și o perioadă de pregătire în străinătate.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a declarat că echipa va merge în cantonament în Turcia, la Bolu, chiar lângă baza ultramodernă a celor de la Fenerbahce, iar stagiul de pregătire se va întinde pe o perioadă de opt zile.

Dinamo va pleca în cantonament în perioada 20-28 iunie, iar Mario Nicolae a explicat de ce variantele din țară au picat.

„Ne-am orientat în primă vară spre Bistrița, apoi spre zona Brașov, dar terenurile erau așa și așa. Mai există varianta Bolu, în Turcia, unde ieși mai ieftin decât în țară, foarte ok ca preț, iar terenurile sunt foarte bune.

Datele ar fi 20-28 iunie plus sau minus câteva zile, dar deocamdată nu e nimic bătut în cuie. E zonă de munte, cota 1000, iar în zonă are baza de pregătire și Fenerbahce. De asemenea, vremea este foarte bună pentru pregătire, acolo e chiar frig vara. Vom stabili exact zilele următoare”, a spus Mario Nicolae, managerul sportiv al clubului nostru.

Dinamo îl va testa în vară pe Andrei Florescu, jucător care a fost împrumutat în sezonul precedent la Metaloglobus, în Liga 2. ”Câinii” vor să vadă în ce măsură se vor baza pe el în următorul an, mai ales că acesta are 19 ani și poate fi o soluție pentru regula U21.

Pe lângă Florescu, Dinamo îl va readuce și pe Mihai Neicuțescu. Acesta revine după împrumutul de la Chindia, unde a evoluat sub formă de împrumut, după ce anul trecut, în septembrie, Cosmin Contra a ales să nu se mai bazeze pe el pentru că a încălcat regulamentul clubului și a participat la o petrecere.

  • 20-28 iunie e perioada în care Dinamo va pleca în cantonament în Turcia.

Lasă un răspuns