ALERTĂ | Dinamo are datorii uriașe din cauza spaniolilor reprezentați de Pablo Cortacero: „Au de plătit încă doi ani”

La Dinamo, problemele nu s-au oprit să apară, odată cu terminarea sezonului. Motivul? Datoriile continuă să ne dea bătăi de cap. Ioan Andone a dezvăluit ce reacție a avut în momentul în care, alături de Mircea Lucescu și Ionuț Lupescu, au vrut să cumpere clubul de la spaniolii conduși de Pablo Cortacero, dar au văzut ce datorii sunt.

Fostul jucător și antrenor al lui Dinamo a rămas șocat când a aflat cât trebuie să plătească gruparea susținută în ultimele luni de DDB.

“Eu discut foarte mult și cu Ionuț Lupescu situația lui Dinamo. Acum pot să o spun public. La un moment dat am avut intenția să intru cu bani și să cumpărăm de la spanioli. Eu eram unul dintre ei. Nea Mircea Lucescu mai era.

Deci nu era problema banilor. Dar ce facem cu datoria de 7 milioane? Nu sunt la Negoiță, sunt la ANAF, la terți. 38 de milioane de lei. Ce faci cu astea? Ne vindem casele, ce facem? Unele datorii sunt la Negoiță, să zicem că te duci și te mai acceptă să le eșalonezi. La Negoiță sunt unu-două milioane, nu știu, cam acolo. Păi nici nu sunt puse alea cu jucătorii spanioli care s-au dus la UEFA.

Au de plătit încă doi ani. Deci 38 de milioane are datorii Lotus Internațional, asta e informația mea. Aia e problema. Nu e problema la 500.000 de euro. Cine mai intră să plătească? Că nu plătești 7, dar plătești două-trei. Cu Negoiță mai eșalonezi, mai dai bani și la ANAF, aia e reeșalonare.

DDB poate să strângă 2 milioane – 2,5 milioane. Tu, dacă îți faci o echipă de primele 6, îți trebuie bani, dar poți să mai iei vreo două milioane și din drepturile TV. Sigur mai poți să strângi ceva sponsori, dacă se vede că au plecat acești șarlatani. Dar în câți ani îți plătești datoriile?”, a declarat Ioan Andone, conform Digi Sport.