Dinamo vinde la rivali. Transferul a fost confirmat de PCH

FCSB l-a achiziționat de la Dinamo pe mijlocașul Mario Lăcătuș (17 ani), în urmă cu o săptămână, iar azi a apărut și suma de transfer.

Pe pagina de Facebook a PCH a fost confirmat transferul și că acesta s-a făcut pentru suma de 50.000 de euro. „Cânii” au anunțat și faptul că banii de la FCSB au intrat în contul clubului.

„Pentru că trebuie să fiți informați despre lucrurile care se întâmplă în cadrul clubului, vă comunicăm că astăzi au intrat 50.000€ din vânzarea juniorului Lăcătuș. Situația în care se află clubul a dus la acceptarea acestei oferte.

Da, nu este deloc o veste bună. Este cât se poate de tristă și toate acuzațiile care vor curge în comentarii sunt motivate. Tot astăzi, din acești 50.000€ au fost plătite salariile restante ale antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori și jucătorii de la Dinamo 2.

Altfel, exista riscul să pierdem și alți jucători care și-ar fi depus memoriu. Trebuie să fim sinceri cu voi: Ne aflăm într-o situație foarte delicată. Încercăm să mai vindem și alți jucători, doar pentru a supraviețui.

Drepturile tv vor intra după reluarea campionatului și până atunci Dinamo are nevoie de bani pentru a-și contiunua activitatea. Mai avem o ofertă de 200.000€ pentru un junior. De data aceasta din străinătate. Vă ținem la curent dacă se concretizează”, anunță PCH.

Mario Lăcătuș, născut în 2004, mijlocaș central, component al formației U17, este recomandat de către cei ce-l cunosc ca „tipul de mijlocaș total, face ambele faze, și de atac, și de apărare, foarte bun la construcție”.

  • În vara lui 2020, fanii lui Dinamo au răsuflat ușurați când au scăpat de Negoiță, însă au căzut din lac în puț, pentru că echipa a intrat pe mâna spaniolilor reprezentați de Pablo Cortacero.
  • În data de 27 noiembrie 2020, Consiliul de Administrație al lui Dinamo l-a îndepărtat pe Cortacero din funcția de președinte CA și în locul său a fost numit Constantin Eftimescu.
  • Fanii din DDB au strâns cât de mulți bani au putut și au salvat echipa de la desființare. Au obținut și licența pentru Liga 1, pe ultima sută, însă marile datorii rămân greu de acoperit.

Lasă un răspuns