Dinamo, în căutare de sposori! Anunțul făcut de DDB

Fanii-acționari din programul DDB au găsit o nouă modalitate prin care să strângă bani pentru echipă în noul sezon.

DDB lansează un proiect menit să rotunjească veniturile clubului. Astfel, suporterii lui Dinamo ar putea să își vadă numele inscripționat pe tricourile jucătorilor ori să își facă reclamă la o afacere și pe panourile de la marginea gazonului. Clubul din Ștefan cel Mare lansează astfel un nou proiect în încercarea de a contribui la bugetul clubului, iar anunțul oficial a fost făcut în cadrul unui comunicat publicat pe pagina de Facebook a FC Dinamo București.

”FĂ-ȚI NUMELE CUNOSCUT PE TRICOUL CU CEA MAI MARE EXPUNERE!

Închiriază o palmă de tricou și toată lumea va vorbi despre tine și despre afacerea ta. Începând cu noi. Și suntem peste tot.
Iată câteva motive pentru ca logo-ul afacerii tale să apară pe tricourile lui Dinamo și pe toate panourile publicitare de la stadion:

– Orice s-ar întâmpla în fotbalul de la noi, la orice echipă, că să se vândă știrea, trebuie să apară și tricoul lui Dinamo într-o poză.
– Indiferent de locul pe care se află, despre Dinamo se vorbește cel mai mult.
– Avem cei mai creativi suporteri. Oriunde se va vorbi despre ei, se va auzi și de numele firmei tale.

– Tricoul lui Dinamo este cel mai vândut și este purtat cu mândrie de zeci de mii de suporteri din țară și din diaspora.
– Tricoul lui Dinamo a fost îmbrăcat de Cătălin Hîldan, Lucescu, Dudu Georgescu, Dinu, Rednic, Andone, Mateuț, Mulțescu, Orac, Ion Marin, Mișa Klein, Patrick Ekeng, Moraru, Răducioiu, Sabău, Cheran, frații Nunweiller și multe nume uriașe ale fotbalului românesc.
– Dinamo este clubul cu cei mai mulți suporteri în mediul urban, acolo unde publicitatea contează cel mai mult.
– Dinamo are cei mai mulți suporteri cu studii superioare și suporteri în zona business, adică cei mai importanți consumatori de publicitate.
– Dinamo are cel mai dezvoltat program socios din Estul Europei, cu peste 15.000 de membri cotizanți, sensibili la orice marcă sau nume asociat cu clubul.

Prețurile pentru publicitate pe echipamentul lui Dinamo și pe panourile publicitare pornesc de la 50.000€.

Oricare dintre voi poate ajuta la răspândirea acestui mesaj prin distribuirea postării”, a fost comunicatul dat de Dinamo, pe Facebook.

Fanii se luptă în fiecare lună cu plata salariilor către jucători și angajați, rata ANAF pentru a salva baza de la Săftica, dar și alte datorii și litigii cu foști jucători sau alte entițăți care au de primit bani de la Dinamo de luni bune, iar până acum au contribuit cu aproximativ două milioane de euro, devenind principalul creditor al clublui.

Tot suporterii au fost cei care au plătit pentru cantonamentul din Turcia și cei care caută soluții pentru mutarea birourilor clubului, care nu vor mai putea continua să funcționeze la RIN, hotelul lui Ionuț Negoiță, după ce Dinamo nu a plătit chiria.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s