Sergiu Hanca nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Oricine ar veni și ar vedea datoriile…”

Dinamo se află într-o situație critică, fiind ținută în ”viață”, din punct de vedere financiar, doar de suporteri. Asta după ce, clubul a fost preluat, în vara anului trecut, de un grup de investitori spanioli. Deși se aștepta ca acesta să-i aducă „strălucirea” de altădată, echipa a rămas cu aceleași probleme financiare din trecut. Și au apărut altele chiar mai grave decât în era „Negoiță”.

Sergiu Hanca, fostul jucător al lui Dinamo, susține că suporterii nu vor reuși să o salveze pe Dinamo. În plus, acesta consideră că investitorii și-ar fi dori să vină lângă formația roș-albă, însă datoriile echipei i-au ținut la distanță.

„Sincer, nu cred că poate fi evitat dezastrul la Dinamo. Suporterii au ținut în viață echipa mai mult decât se așteptau. Nici nu știu dacă mai e cineva acum alături de suporteri. Nu există un investitor puternic. Suporterul se va sătura și el să dea banii copilului la club.

E nevoie de susținere, de investitori. Nu cred că nu s-ar găsit investitor, dar datoriile sunt problema. Oricine ar veni și ar vedea datoriile, s-ar retrage”, a declarat Sergiu Hanca, la Digi Sport.

Actualul jucător de la Cracovia a recunoscut că își dorește să afle în viitor care au fost cu adevărat intențiile spaniolului Pablo Cortacero, cel care în urmă cu un an a preluat pachetul majoritar de acțiuni al clubului, însă de atunci nu a virat în conturi niciun ban.

”Sunt curios ce se va întâmpla cu acest club și, după ce se va termina totul, sunt curios să aflu care a fost obiectivul acestor spanioli, care au produs mult rău”, a transmis Sergiu Hanca.

Sergiu Hanca a vorbit și despre situația echipei naționale a României, absentă de la EURO 2020. Mijlocașul consideră că lipsa de rezultate este cauzată de mentalitate.

”Nu mai e ce era odată, lucrurile s-au schimbat. Toți aleargă, toți au forță, primesc încredere de la echipele de club, s-a echilibrat totul. Noi nu am meritat, dacă nu suntem acolo, trebuie să fim sinceri. E vorba despre mentalitate și despre răbdare la noi.

La noi în țară, când un jucător dă goluri, se vorbește despre el la superlativ. Aici, când un jucător dă goluri, își dorește să marcheze mai mult. Dacă România era la EURO, nu se făcea de râs. Avem echipă bună, dar suferim la mentalitate, nu am învățat să fim conectați 100% la fiecare meci, indiferent de adversar”, a recunoscut Sergiu Hanca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s