Cornel Dinu l-a pus la zid pe Iuliu Mureșan după ce acesta a spus că e dispus să vină la Dinamo

Cornel Dinu a luat foc după ce a auzit de posibilitatea ca Iuliu Mureşan să vină la Dinamo. Fostul conducător de la CFR Cluj a spus că ar fi dispus să vină la echipa din Ştefan cel Mare. „Într-adevăr am fost contactat de Dinamo, aștept să se clarifice anumite lucruri, nu îmi e frică să preiau acest club, cu siguranță îl pot scoate din insolvență„, a fost declaraţia lui Iuliu Mureşan. Tribunalul București a acceptat intrarea în insolvență a lui Dinamo.

„Mister” a făcut referire la trecutul lui Mureșan, care a fost doctor înainte să intre în lumea sportivă alături de Arpad Paszkany.

„Mai e pe meserie pe ziua de azi? Mureșan poate eventual să-i ia tensiunea lui Paszkany. M-a ferit Dumnezeu să-l cunosc! N-a făcut o clismă în viața lui! Parcă era cu un halat pe el, într-o perioadă a anilor 1968-1969.

El lua tensiunea și pulsul, după care a devenit conducător la CFR Cluj, în relația cu Paszkany. Acum, Mureșan e expert în insolvențe și în drept. Ce să ne mai surprindă? În ce hal am ajuns…”, a declarat Cornel Dinu, potrivit Pro Sport.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s