DEZVĂLUIRI | Răzvan Zăvăleanu, despre greva jucătorilor, venirea lui Iuliu Mureșan și Pablo Cortacero

Dinamo a intrat în insolvență, iar fotbaliștii anunță că sunt în grevă.

În acest context, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare. Acesta a susținut că momentan nu le poate face nicio promisiune fotbaliștilor, care au intrat în grevă, și că va merge la discuții cu aceștia „când vom avea ce să le spunem”.

”Greva jucătorilor e un eveniment important, dar pentru supraviețuire a trebuit să rezolvăm plata licenței. Iar acest lucru s-a realizat în această seară.

Nu era o sancțiune expresă în regulament, deoarece era vorba de niște sume amânate de UEFA în contextul pandemiei, era o chestie de excepție, dar nu era de bun augur să începem cu niște datorii.

Nu punem jucătorii pe ultimul plan, dar ne vom prezenta în fața lor când vom avea ce să le spunem”, a precizat Răzvan Zăvăleanu într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special.

El speră să vină și Iuliu Mureșan la Dinamo ca administrator special, tocmai pentru a lua decizii referitoare la staff și jucători.

”În privința lui Iuliu Mureșan, sunt exterior acestei discuții, eu reprezint interesele acționarilor, noi avem doar misiunea de supraveghere, nu și de administrare.

Dar la CFR am avut o colaborare în principiu bună, are abilitatea de a conduce un club, știe să discute cu jucătorii, venirea lui ar fi una benefică.

Nu noi conducem societatea, nu puteam să ne arogăm asta, administratorul special trebuie să stea de vorbă cu antrenorii și cu jucătorii. Dar ei trebuie săștie că nu sunt lăsați la coadă, nu sunt ignorați.

Știu că au existat jucători care au reclamat că nu și-au primit drepturile, dar cei mai mulți au fost mulțumiți de procedură, și-au primit salariile la timp, plata drepturilor anterioare s-a făcut în urma unor decizii. Unora le înțeleg supărarea, dar noi nu am făcut altceva decât să aplicăm legea”, a precizat Răzvan Zăvăleanu.

El a vorbit și despre ipoteza revenirii lui Pablo Cortacero la Dinamo.

”Aș dori să se întoarcă și să-și facă datoria, dar mi-e destul de greu să cred asta, nu au fost prezenți când Dinamo nu intrase în insolvență. Dar dacă vin cu buzunarul plin sunt bineveniți.

E o situație dificilă, complicată, minuni nu putem face, suntem alături de suporterii care au ajutat și vom reuși să salvăm această societate”, a mai spus administratorul judiciar al lui Dinamo.

Lasă un răspuns