Pablo Cortacero i-a cedat acțiunile lui Şerdean: „Acțiunile îmi vor reveni mie!”

Aşa-zisul om de afaceri, Pablo Cortacero este istorie pentru Dinamo! Ibericul a cedat acţiunile clubului către Dorin Şerdean, fostul preşedinte executiv din Ştefan cel Mare.

Fostul preşedinte executiv, care încearcă să-şi recapete postul în instanţă, Şerdean a confirmat că va prelua controlul pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo, după ce a semnat un acord cu Pablo Cortacero. Însă, spaniolul poate anula acordul dacă face rost de banii necesari pentru infuzia de capital promisă de mult timp.

”Referitor la acțiuni, e mult spus că-mi aparțin, dar am un acord semnat. Am fost în Spania de mai multe, am discutat cu Pablo Cortacero, este conștient de situația creată, independent de voința lui.

Totuși, el pierde 550 de mii de euro. A dat 300 de mii de euro pentru a plăti salarii din februarie 2020. Este un acord care conferă obligații – dacă dumnealui are posibilitatea să aducă bani suficienți, revine, dacă nu, acțiunile îmi vor reveni mie, dar este vorba de acțiunile lui CS Dinamo 1948 S.A. de la Lotus.

Am acest acord semnat, trebuie să ne bucure, cu toate greșelile și păcatele lui, Pablo a înțeles și a făcut acest pas. Sunt destui oameni care vor să investească în mod corect, care au forță financiară. Acest acord conferă într-un termen rezonabil să se facă această infuzie de capital la societatea Lotus.

Nu este istorie Cortacero, dacă aduce banii, este istorie acest acord de acum”, a spus Dorin Șerdean pentru Digi Sport.

Acesta a vorbit și despre relația încordată cu fanii din programul DDB, și datoriile pe care le-a acumulat clubul. 

”SA Dinamo are nevoie de bani să plăteasca datorii de peste 6 milioane de euro, 4 milioane sunt de anul trecut. În iulie 2020 erau datorii de 4 milioane de euro. Eu am încercat atunci să aduc un investitor.

Apoi s-au făcut greșeli pe care unii trebuie să și le asume. Eu nu am fost de acord cu acele salarii mari pentru spanioli, nu am semnat eu, Bălănescu a semnat. S-a încercat să mi se pună în cârcă mie asta.

Unora dintre spanioli li s-au plătit trei salarii, fără ca să semneze un acord înainte că renunță la alte pretenții. E cazul lui Isma Lopez, al lui Borja Valle, al portarului Rene. Ei au făcut memorii la FIFA și li s-a dat dreptate. Acum trebuie să plătim și banii și avem și interdicție la transferuri. Cu Aleix Garcia și Juan Camara s-au semnat aceste acorduri și nu sunt probleme cu ei.

Sunt câțiva lideri DDB care m-au contestat, au vrut să facă o propagandă bolnavă, e alegerea lor.

Cine e DDB? Asociația Cătălin Hîldan? Voi vedea ce fac atunci când fanii vor face o ofertă. Relația proastă e din cauza unor lideri. Eu sunt suporter mai mare decât unii care se bat cu pumnii în piept. Eu nu am încasat niciun salariu din octombrie, iar Dinamo 1948 a funcționat în ciuda amenințărilor și intimidărilor lor. Ei au făcut scandal ca să mi se ia dreptul de semnătură, iar apoi tot eu m-am rugat pe la bănci ca să nu moară echipa . Dacă clubul nu avea cont în bancă, nu putea supraviețui! Au făcut tot posibilul să mă înlăture. Tot eu am avut autorizație, dacă voiam să fac rău…m-au făcut hoț și impostor, iar eu nu am luat salariu din octombrie”, a mai spus Dorin Șerdean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s