VIDEO | Fața nevăzută a „rebelei tenisului românesc”

Andreea Prisăcariu (478 WTA), proaspăt intrată în top 400 WTA, a dezvăluit că pasiunile sale, sunt muzica veche și compunerea poienelor

”Eu sunt pe vintage. Ascult Pasărea Colibrii, Semnal M, jazz. Înainte de meci ascult Rock-n Roll, am și puțin rap, pierdut pe acolo, de la Eminem. În timpul liber ascult muzică la pian, îmi place. Mă introduce într-o stare pozitivă.

Scriu și poeme în română și în engleză. Sunt poeme de dragoste, împărțite. Le scriu în română și în engleză”, a dezvăluit Andreea Prisăcariu la as.ro live.

Marea speranță a tenisului dinamovist, a recunoscut că nu își poate stăpâni furia în unele momente! Ea a fost chiar amendată, după ce arbitrul a considerat că a făcut gesturi obscene în timpul unui meci.

„Pentru obscenităţi (n.r. – a primit o amendă de 50 de euro). A fost o chestie dubioasă. Mi-am dat o palmă peste picioare şi am strigat: ‘Hai, Andreea, picioarele!’. Am strigat foarte tare. Eram şi singură. Eu sunt o fire foarte vocală pe teren, trăiesc fiecare minge la intensitate maximă!

Arbitrul a interpretat că am zis un cuvânt urât. Ei au datoria să ştie toate obscenităţile. Trebuie să aibă o idee. Jucam şi contra unei fete care era de acolo. După, m-am închis în mine. Pe toate ne ia capul, la un moment dat, pe teren!”, a spus, Andreea Prisăcariu, care pe lângă tenis este pasionată și de fotbal, fiind membră DDB.

Andreea are 27 de tatuaje și susține că nu se va opri aici. Prisăcariu și-a făcut primul tatuaj la 17 ani: ”Am 27 de tatuaje, acum. Mai sunt trei în program. Sufletul meu de poet crede că două peresoane care sunt menite să fie împreună se iubesc dinainte să se cunoască. Lupul, este lupul Sfântului Andrei. Am același tatuaj cu tata. Nu-ți fie frică de nimic, asta îmi spun în permanență la meciuri. Primul tatuaj l-am făcut de ziua lui Mihai Eminescu. Când am făcut primul tatuaj am fost cu părinții”, a povestit Prisăcariu.

În acest an a cucerit două titluri ITF, la Antalya, dar a disputat săptămâna trecută și o finală foarte importantă, la un turneu de 25.000 de dolari din Klosters (Elveția), scor 3-6, 2-6 cu Ylena In-Albon (Elveția, 390 WTA).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s