VIDEO | Dinamo, victorie în debutul noului sezon

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Deian Sorescu (23 de ani) a marcat toate golurile echipei noastre.

Tehnicianul italian, Dario Bonetti a debutat cu o victorie în al treilea mandat de pe banca lui Dinamo. Cu un prim 11 improvizat, „câinii” au început ezitant meciul, însă evoluția căpitanului Deian Sorescu și-a pus amprenta pe jocul echipei, dar și pe tabela de marcaj.

Primele 20 de minute au aparținut oaspeților. Dominarea a fost concretizată prin golul marcat de Lorand Fulop, în minutul 14. Dinamo s-a dezmeticit, mânată de Deian Sorescu. Acesta a egalat chiar înaintea pauzei, pe un contraatac, după o combinație cu Moldoveanu. Sorescu a marcat și golul de 2-1, în minutul 59, cu un șut puternic de la peste 20 de metri. Mingea a sărit ciudat în fața portarului Rîmniceanu.

Lorand Fulop a ieșit din nou la rampă. În minutul 66 s-a distrat cu defensiva improvizată a gazdelor și i-acentrat ideal lui Vadim Rață. Sorescu și-a definitivat opera în minutul 72, când a șutat violent de la 20 de metri. Balonul a fost deviat de Ricardinho, fără speranțe pentru goalkeeper.

  • Pentru Dinamo urmează partida împotriva nou-promovatei FC U Craiova, programată luni, 26 iulie, pe stadionul Ion Oblemenco.

Un gând despre &8222;VIDEO | Dinamo, victorie în debutul noului sezon&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s