Dario Bonetti rămâne fără atacanți. Încă un jucător e accidentat

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti se confruntă cu probleme mari în plan ofensiv, unde joacă fără un număr nouă autentic, iar lipsa unui astfel de jucător s-a văzut.

Italianul trage de toate resursele pe care le are la dispoziție în acest moment, opțiunile fiind extrem de limitate, iar acesta are ghinionul să nu se poată baza pe toți fotbaliștii din lot. Pe lângă accidentările lui Paul Anton și Andrei Radu, pe lista indisponibililor a intrat și atacantul care revine după un împrumut, chiar de la Chindia Târgoviște, Mihai Neicuțescu.

Atacantul crescut de Dinamo nu a fost inclus în lot la ultimele două partide cu Academica Clinceni și Chindia Târgoviște și potrivit prietenilor de la Radio Dinamo, Neicuțescu va lipsi și la următoarele meciuri.

În lipsa lui, Dinamo a mizat în linia ofensivă pe Robert Moldoveanu și Andreas Mihaiu, cel de-al doilea reușind să marcheze în succesul cu Academica Clinceni de pe teren propriu. Fotbalistul care în sezonul trecut a jucat sub formă de împrumut pentru Chindia Târgoviște a revenit în această vară în „Ștefan cel Mare” pentru a fi alături de clubul său de suflet în cea mai grea perioadă din existență. Mihai Neicuțescu a apucat să joace în primele două runde, cu FC Voluntari și Universitatea Craiova. Mai apoi s-a văzut nevoit să ia o pauză din cauza unor probleme de natură medicală.

Atacantul are probleme în zona spatelui, iar medicii i-au recomandat repaus de la efort. Acesta ar putea fi apt peste două săptămâni, dar este foarte posibil să nu îl mai vedem pe teren înainte de întreruperea campionatului pentru acțiunea echipei naționale a României. Dario Bonetti s-a plâns după meciul pierdut în fața Chindiei Târgoviște de nivelul slab al pregătirii fizice pe care îl au elevii săi, pe care speră să îi aducă la un nivel decent în acea perioadă fără meciuri. Tot atunci probabil va reintra în ritm și Mihai Neicuțescu, în vârstă de 22 de ani.

  • 3 jucători accidentați are Dinamo: Paul Anton, Andrei Radu și Mihai Neicuțescu
  • 11 august e data la care se va judeca memoriul depus de Paul Anton, pentru a deveni jucător liber de contract.
  • 21 august e data la care Andrei Radu ar putea reveni pe gazon, în meciul cu Farul Constanța.

Lasă un răspuns