Conferință de presă | Bonetti: „Avem nevoie de timp, fără presiune!”

Farul Constanța întâlnește pe Dinamo București, vineri, 20 august, de la ora 21:30, pe Stadionul „Central” din Ovidiu, într-o partidă din etapa a 6-a a Ligii 1. Se anunță un adevărat spectacol pe arena din Ovidiu. Biletele s-au vândut toate încă de marți după – amiază, iar vineri sunt așteptați la meci aproximativ 4.500 de spectatori.

Dario Bonetti a vorbit astăzi, într-o conferință de presă premergătoare partidei de la Constanța

„Nu este surprinzător că s-au vândut toate biletele pentru acest meci. Sezonul este abia la început, însă orice joc este important pentru noi. Am pierdut puncte în ultimele meciuri, dar aveam posibilitatea să terminăm la egalitate. Aici e vorba și despre experienţă. Farul este o echipă bună, cu calitate, cu un proiect pe termen lung.

Oricărei echipe îi va fi greu să câştige la Constanța. Eu aş vrea ca jucătorii mei să facă un meci bun cu Farul, vom vedea rezultatul. Ştiu că Hagi este o legendă aici, un antrenor foarte inteligent. Paul Anton este pe calea cea bună, sperăm ca la următorul meci să fie pe teren. Sper ca el să continue cu Dinamo pentru că este alături de proiectul nostru. Pentru binele clubului şi al suporterilor, sper ca viitorul lui să fie la Dinamo. Dacă îl vom pierde pe Sorescu ar fi o problemă, dar s-ar rezolva unele probleme financiare şi am putea cumpăra alt jucător. Avem nevoie de timp, fără presiune!

Rezultatele sunt importante, le vorbesc jucătorilor în fiecare zi despre acest lucru”, a declarat Dario Bonetti la conferința de presă organizată la finalul antrenamentului programat astăzi dimineață în Ștefan cel Mare.

  • La ședința de pregătire a roș-albilor a asistat și fostul mare atacant dinamovist Ionel Dănciulescu.
  • Farul este pe locul cinci, cu opt puncte, în timp ce Dinamo este pe opt, cu șase puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s