Filip speră ca Sorescu să rămână la Dinamo: „Dacă ar pleca clar s-ar simţi lipsa lui”

Dinamo are parte de un sezon greu, iar acesta de abia a început. După cinci etape, ”câini” au şase puncte şi ţin cu dinţii de un loc în prima ligă. Majoritatea jucătorilor din ultimul sezon au părăsit clubul, inclusiv toţi străinii, iar lotul este format majoritar din juniori şi fotbalişti de la a doua echipă.

În cadrul conferinţe de presă premergătoare meciului cu Farul Constanța, Steliano Filip a vorbit despre juniorul lui Dinamo care l-a impresionat cel mai mult până acum şi despre viitorul căpitanului Sorescu. Deşi Filip ar spera că Sorescu va rămâne, îl vede capabil pe acesta să prindă un transfer important, fiind un jucător de valoare.

  • Meciul dintre Farul Constanța și Dinamo București se va disputa vineri, 20 august, de la ora 21:30, la Ovidiu, în cadrul etapei a șasea din Liga 1.

”Suntem pregătiţi, ştim cu toţii ce ne aşteaptă. Suntem Dinamo şi ne dorim toate cele trei puncte, dar întâlnim o echipă foarte bună şi spun eu că şi un punct este bun. Eram convins că se vor vinde toate biletele, sunt două echipe de traditie, un meci frumos şi cred eu că va fi un spectacol atât în tribune, cât şi pe teren.

Nu ştiu dacă Paul Anton este pregătit, a avut o accidentare, este unul dintre liderii lui Dinamo şi avem nevoie de el. Eu îl văd continuând la Dinamo pentru că mai are contract, este un jucător de care avem nevoie, este aici şi sper să rămână. Îmi doresc ca jucătorii tineri să ne ajute prin dorinţa lor. Eu la rândul meu voi încerca să îi ajut cu ceea ce ştiu eu mai bine, să facem un lot puternic

Bani e preferatul meu. E special. E un jucător care… se vede când intră pe teren că are calitate, că este de Dinamo şi, atât el, cât şi ceilalţi trebuie să fie şi mai atenţi pentru că nu prea este timp. Eu îmi doresc să ne ajute şi prin dorinţa lor, prin tinereţea lor să vină cu un plus. (n.r. Şi la Constanţa erau tineri, cum sunt în comparaţie cu cei de acolo tinerii de la Dinamo?) Mai buni.

Deian este jucător de echipă naţională, este normal să aibă oferte. Nu îmi doresc să plece pentru că aţi văzut ce înseamnă Deian Sorescu pentru Dinamo şi ne-ar ajuta. Dacă ar pleca clar s-ar simţi lipsa lui. Nu cred că Dinamo va sta sau stă intr-un jucator. (n.r. Unde l-ai transfera) La Bayern”, a declarat Steliano Filip.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s