Iuliu Mureșan, confirmă plecarea lui Paul Anton: „Îi urăm mult succes unde va merge” | Tot acesta anunță și unde ar putea ajunge Anton

Paul Anton s-a despărțit oficial de Dinamo. Jucătorul a renunțat la suma de 38.000 de euro ca să devină liber de contract.

Suma de 38.000 de euro reprezintă cele două salarii restante ale lui Anton după intrarea clubului în insolvență. Restul datoriilor pe care le are de recuperat rămân la masa credală.

Iuliu Mureșan a confirmat plecarea lui Paul Anton de la Dinamo. Administrator special a spus că mijlocașul va pleca la o echipă din străinătate, deși a fost dorit și de echipe din România

„Astăzi (joi, 26 august 2021), am ajuns la un acord cu Paul Anton.

E unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din țară, e un jucător de caracter și cu multă experiență, dar din păcate lucrurile au evoluat divergent.

Chiar am vorbit mult cu el și au vorbit și dinamoviștii cu el și Dario Bonetti să mai joace măcar un meci sau două pentru club, dar din păcate a fost accidentat și am ajuns la concluzia că e mai bine să ne despărțim.

Îi urăm mult succes unde va merge. A fost dorit și în România, dar probabil va merge într-un campionat dintr-o altă țară, din ce știu eu, dar nu pot să spun mai multe.

Tabelul preliminar nu e 100% egal cu realitatea și suma poate fi mai mică, dar cel mai tare mă preocupă situația din clasament și că mai trebuie să facem puncte.

A fost foarte bine că am obținut șase etape și e important să adunăm puncte, pentru că va fi greu. Sperăm ca echipa să fie mai bună, se mai pot pregăti și fizic după întrerupere, nu vorbesc despre derby, dar orice e posibil într-un astfel de meci”, a mai spus Iuliu Mureșan pentru un trust de presă.

  • 30 de ani are Paul Anton, fiind cotat de transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro. Acesta a revenit la Dinamo vara trecută, după ce mai îmbrăcase tricoul alb-roșu în sezoanele 2015-2016 și 2017-2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s