VIDEO | Paul Anton, a părăsit haita: „Îi mulțumim lui Paul. Spre deosebire de alții, el chiar ne-a înțeles”

Mijlocașul Paul Anton (30 de ani) a ajuns azi la un acord cu Dinamo și devine fotbalist liber de contract.

Paul Anton a renunțat la suma de 38.000 de euro, reprezentând cele două salarii restante pe care ar fi trebuie să le primească după intrarea clubului în insolvență, și a devenit jucător liber de contract. Ceilalți bani pe care îi avea de recuperat rămân la masa credală.

Paul Anton încearcă de săptămâni bune să obțină statutul de fotbalist liber. Comisia de Disciplină a FRF nu a oferit o decizie favorabilă jucătorului, așa că mijlocașul a fost nevoit să renunțe la o sumă importantă de bani pentru a se putea transfera.

CE DECLARA ZĂVĂLEANU PENTRU RADIO DINAMO!

,,Plățile sunt la zi, am făcut două plăti în avans, erau multe lucruri în neregulă, erau jucători care au avut salarii mici, nu au fost plătiți și aveau probleme, am ajuns la concluzia că îi putem ajuta. Am plătit contribuțiile la bugetul de stat, facem efortul pentru a face toate plățile.

Anton este singurul jucător neplătit la zi, a primit și el o suma de bani, o suma importantă, dar nu la valoarea salariului său, în cazul lui Anton discutăm intens în aceste zile și probabil că va pleca.

Vor exista plafoane salariale, care vor fi impuse prin planul de reorganizare, dar depinde și de negocierile pe care le vom avea cu fiecare jucător în parte, trebuie să ne ajutăm reciproc. Administratorul judiciar ajută clubul, clubul ajută jucătorii, jucătorii ajută și ei. Referitor la Anton, este un tip inteligent, eu mi-am propus și am negociat cu el, am sperat că va rămâne la Dinamo, dar este evident că pretențiile sale sunt mult mai mari decât ce poate clubul Dinamo astăzi, nu ne permitem să plătim niște salarii extrem de mari, sens în care căutăm soluții ca el să poată pleca”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Matinalul Radio Dinamo.

  • 1.1 milioane de euro este cota de piață a lui Paul Anton, potrivit transfermarkt.com.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s