VIDEO | Administratorul judiciar al lui Dinamo, aduce noi informații despre situația de la Dinamo: „Poate dura până la patru ani”

Intrată în insolvenţă, echipa  de fotbal, Dinamo  continuă să aibă probleme din cauza datoriilor din urmă, astfel că suma totală ar fi ajuns în jurul la 8 milioane de euro.

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a oferit ultimele detalii despre situația de la Dinamo și a dezvăluit că în urma contestațiilor aceste datorii ar putea fi mult mai mici. Totodată, oficialul alb-roșilor a discutat despre planul de organizare al clubului, dar și despre posibilii investitor.

„Aceste sume nu au neapărat legătura cu realitatea. Din aceste sume vom respinge. Noi vom analiza aceste declarații de creație și vom spune care este părerea noastră. Deja, la prima vedere, sumele sunt mult mai mici. Nu există o dată limitată legal vorbind. Planul de reorganizare trebuie depus în maximum 30 de zile de când avem tabelul definitiv la creditorii”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s