VIDEO | Dario Bonetti, înaintea meciului cu FC Argeș: „Trebuie să fim mai răi!”

Pentru Dinamo, urmează un duel cu FC Argeș, un adversar relativ mai ușor. Duelul va fi unul foarte important pentru echipă, Dinamo având doar 6 puncte în primele 6 etape.

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti a fost prezent la conferința de presă, organizată, astăzi. Acesta spune că momentan atmosfera la echipa este bună, nefiind presiunea rezultatelor:

,,Atmosfera este întotdeauna pozitivă, mai ales că nu am pornit la drum cu gândul că vom câștiga campionatul, acest lucru trebuie să fie mereu clar. Băieții lucrează bine,chiar daca rezultatele nu au fost cele așteptate în ultima săptămână. Puteam avea câteva puncte în plus, nu vorbesc de meciul cu Farul. Dar în celelalte doua meciuri, cu Mioveni și Chindia, cu mai multa atenție și mai multe răutate sportiva, puteam avea câteva puncte în plus.

Nu am doar o grijă, sunt mai multe. Prima preocupare este să îi fac să crească pe acești băieți, avem băieți foarte tineri, care au și o perspectivă pozitivă, frumoasă, dar am și grija rezultatelor. Mâine este un meci foarte important. Dar eu sunt convins că jucătorii vor da un răspuns foarte bun mâine.

Echipe favorite în fotbal, sunt doar pe hârtie, nu pe teren. De multe ori, meciul în sine spune contrariul. Toate meciurile trebuie jucate, răspunderea noastră este să jucăm bine, dând totul pe teren. Dacă o echipă joacă bine, poate să o facă împotriva oricui.

E adevărat, pentru a avea rezultatul dorit, sunt importante toate momentele partidei. Am pierdut Mioveni din singurul șut pe poartă pe care l-au avut, unde și-a scrântit și puțin piciorul ca să dea gol. Sunt momente care apar în timpul unui joc, noi trebuie să le întoarcem în favoarea noastră. Trebuie să fim mai răi în cele două careuri, în atac și în apărare.

Noi nu trebuie să ne gândim la Anton și Filip, nu trebuie să ne gândim la cine ar fi putut juca, trebuie să jucăm cât mai bine, cu ce avem la dispoziție. Eu mă gândesc doar la partea tehnică, nu la ce se întâmplă financiar, dar și acelea vor fi rezolvate. Noi trebuie să ne gândim să rezolvăm problemele tehnice, care sunt la fel de importante. Proiectul tehnic, sportiv, să rezolve și partea financiara.

La Sorescu și Anton sunt doua situații complet diferite, tehnic, sunt doi jucători extrem de importanți, dar în ceea ce îl prveste pe Anton, este o alegere făcută din partea clubului și a jucătorului, este un lucru corect, dar în ce îl privește pe Deian Sorescu, este în proprietatea clubului, are o valoare foarte mare și din punct de vedere financiar, dincolo de valoarea sportiva. Mi-ar părea rău să îl pierdem, daca îl vom vinde, asta înseamnă că Dinamo rezolva și problema financiara. Nu avea cum să lipsească de la națională, m-ar fi surprins contrariul, să nu fie convocat”, a declarat Dario la conferința de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s