FOTO | Paul Anton și-a găsit echipă! Fostul căpitan a lui Dinamo a fost prezentat oficial

Paul Anton nu a stat mult timp fără echipă, după ce s-a despărțit de Dinamo. Mijlocașul român va reveni în Spania, după ce s-a înțeles cu un club din liga a doua.

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a ajuns la un acord cu Ponferradina la care mai evoluează și Alex Pașcanu, împrumutat de la CFR Cluj.

„Bine ai venit în El Bierzo”, a fost anunțul făcut de clubul din regiunea El Bierzo, din provincia Leon.

Anton a părăsit-o pe Dinamo din cauza problemelor financiare și a renunțat și la 38.000 de euro, sumă care reprezintă cele două salarii restante pe care trebuia să le primească după intrarea clubului în insolvență. Acesta nu va fi la prima experiență în Spania, după ce mijlocașul român a mai evoluat la Getafe sub formă de împrumut de la Dinamo în sezonul 2016/17, când a jucat 32 de meciuri și a înscris 2 goluri pentru echipa spaniolă.

Clubul spaniol a acumulat maximum de puncte posibil după trei etape disputat și nu concepe să nu lupte pentru a ajunge să se lupte cu coloșii Barcelona și Ream Madrid în stagiunea viitoare.

„A fost o perioadă destul de grea, nu neapărat prim prisma faptului că nu am reușit să reziliez mai repede, ci mai degrabă că am fost accidentat și nu am putut să joc. Da, am renunțat la niște bani și am reușit să ajung la o înțelegere amiabilă. Din păcate, așa a fost situația. Comisiile nu au judecat mai repede cazul, s-au lungit foarte mult, așa că eram privat de perioada aceasta de transferuri.

Nu am vrut să o ratez, așa că am ajuns la o înțelegere amiabilă. Am pierdut foarte mult, dar este vorba de trecut. Nu mă mai uit în spate, nu regret nimic. A fost o experiență, o iau cu atare și sper să fi învățat foarte multe lucruri. Asta e o parte frumoasă din toată situația. În momentele dificile am reușit să legăm prietenii adevărate. Încă nu au ajuns băieții, sunt la ședință. Îi aștept. Le transmit că sunt foarte mândru că am putut să fac parte din grupul lor și am mare încredere în ei”, a declarat Paul Anton după despărțirea de Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s