Robert Moldoveanu: ”Azi s-a jucat bine, dar ne-au lipsit golurile”

Dinamo a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-2, de FC Argeș, sâmbătă, într-un meci disputat în cadrul etapei a șaptea a Ligii I.

După debutul bun de sezon, Dinamo s-a prăbuşit complet şi a pierdut ultimele patru meciuri consecutiv. Cu Paul Anton şi el plecat de la echipă, doar Sorescu, Filip şi Răuţă mai rămân printre tinerii crescuţi de Dinamo. Situaţia ”câinilor” se tot înrăutăţeşte, iar jucătorii sunt conştienţi de asta. Chiar Robert Moldoveanu, titular în meciul cu Argeş, a recunoscut că ar fi în interesul lui Sorescu să plece din Ştefan cel Mare.

”Azi s-a jucat bine, dar ne-au lipsit golurile. Sperăm în perioada de pregătire să ne descătuşăm. Noi suntem un grup unit, suntem mulţi copii, vrem să creăm ceva frumos aici, la Dinamo, să ajungem cât mai sus.

Sorescu ar fi o pierdere imensă, dar ar fi spre binele lui să plece. Eu am încredere în acest grup şi cred că vom face o figură frumoasă până la finalul campionatului”, a declarat Robert Moldoveanu, la finalul meciului cu FC Argeș.

  • Pentru formația noastră urmează derby-ul cu FCSB, care se va disputa peste două săptămâni, după pauza dedicată echipelor naționale.