Iuliu Mureșan, anunț despre ridicarea interdicției de transferuri a lui Dinamo: „Deja ne gândim la câțiva jucători”

Dinamo a intrat din nou într-un proces de reconstrucție, asta după ce jucătorii importanți ai echipei au decis să plece din Ștefan cel Mare din cauza problemelor financiare. Astfel, nume precum Vlad Achim, Adam Nemec, Ante Puljic și Diego Fabbrini au părăsit „haita”, iar în locul acestora nu a venit nimeni din cauza interdicției date din partea FIFA de a mai face transferuri.

Iuliu Mureșan, directorul executiv al lui Dinamo, este optimist, însă, că va rezolva problema embargoului de transferuri chiar până pe 6 septembrie, când fereastra de mercato se încheie oficial în Liga 1.

”Ne luptăm foarte tare să rezolvăm deblocarea transferurilor și cred că avem șanse destul de bune să reușim chiar înainte de data de 5-6 septembrie.

Deja ne gândim la câțiva jucători care o să vină să întărim lotul”, a declarat Iuliu Mureșan, la ProX.

Totodată, Mureșan a vorbit și despre derby-ul de pe 12 septembrie și speră ca elevii lui Dario Bonetti să se ridice la nivelul jocului și să producă surpriza.

”Cu punctele, trebuie să avem răbdare. În derby-ul cu FCSB nu prea există o favorită, poate doar pe hârtie. Se poate întâmpla orice într-un astfel de meci.

Înainte de meciul cu FCSB încercăm să ridicăm restricția la transferuri.

Jucătorii tineri vor da maximum la acest meci, sunt sigur de acest lucru și că Dario Bonetti va pregăti meciul cât mai bine.

Sper să facem față și sper foarte tare să nu primim gol, că în toate meciurile am luat gol primii și e greu să întorci rezultatul”, a recunoscut Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s