Impresarul lui Albentosa, îl contrazice pe Iuliu Mureșan

Dinamo nu mai are interdicţie la transferuri. Iuliu Mureşan a anunţat vestea aşteptată de toţi “câinii”. Administratorul special al lui Dinamo, spunând că echipa noastră se va întări în toate compartimentele.

Mureșan susținând că pe lista de priorități se regăsea și numele spaniolului Raul Albentosa (32 de ani), care a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de roș-albi.

„O să facem o echipă mult mai competitivă. Vom lua jucători pe toate posturile. M-au sunat mulți impresari, am rezolvat problema pe ultima sută de metri. Putem lua jucători până pe 5 septembrie, dar și apoi, care nu și-au găsit echipă. Poate fi o țintă și Albentosa, vom lua probabil jucători fără sumă de transfer. Am primit mult oxigen. Luăm în calcul orice ca să ne întărim, chiar și împrumuturi și să plătim o parte din salariu. O să fie o concurență mult mai mare”, a spus Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Totuși, impresarul acestuia neagă o posibilă revenire a stoperului în Ştefan cel Mare: „Nu există nicio șansă pentru ca Raul să ajungă în România. Suntem în discuții cu echipe din Turcia, Spania, Ucraina și Singapore”, a precizat Marius Avram, impresarul lui Raul Albentosa.

  • Dinamo mai poate face transferuri până pe 6 septembrie, data la care se va închide perioada de mercato în România.

Lasă un răspuns