Pică transferul lui Sorescu!? Iuliu Mureșan, ultimele detalii: ”Se schimbă strategia după ridicarea interdicției FIFA!”

Dinamo a primit o veste foarte importantă. „Câinilor” le-a fost ridicată interdicţia la transferuri şi vor face mişcări de trupe.

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a confirmat faptul că a fost ridicată interdicţia la transferuri pentru formaţia din Ştefan cel Mare, care va face mai multe transferuri. Acum, administratorul special are mână liberă să formeze un lot cu adevărat competitiv pentru Liga 1, evident cu restricțiile impuse de bugetul limitat al unui club aflat în insolvență.

Acesta lucru ar putea avea efect și asupra situației lui Deian Sorescu! Dinamo nu mai este obligată să-l vândă și ar putea cere un preț mai mare.

”Acum se schimbă soarta lui Sorescu, putem să și dăm, dar să și luăm. Putem da drumul unor jucători pentru că putem aduce alții, se schimbă strategia.

Acum avem un alt moral, vom aduce jucători pe toate posturile, deja m-au sunat mulți impresari. Nu puteam ține blocați jucătorii pe care îi doream. Putem face transferuri până în 5 septembrie, apoi putem aduce jucători liberi.

M-a pus gânduri seria de eșecuri, avem mulți jucători tineri cu potențial, dar pentru viitorul apropiat era dificil. Acum aducem jucători cu experiență în Liga 1, se va schimba starea de spirit”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s