Dario Bonetti a plecat din România. Vezi mesajul lui pentru suporterii lui Dinamo

La o zi după înfrângerea suferită în fața formației din Berceni, Dario Bonetti și-a făcut bagajele și a plecat din România. Cel care a făcut anunțul este Iuliu Mureșan, dar oficialul lui Dinamo spune că plecarea lui Bonetti era anunțată deja, dar că tehnicianul italian va reveni în România și va antrena în continuare.

”Bonetti a plecat până în Italia. Se ştia acest lucru de două săptămani, mâine după-amiază are antrenament. El a zis că revine să muncească. Acum, cred că se întoarce. O să avem nişte discuţii în interior, vom vedea dacă se impune o decizie radicală. Urmează să analizăm”, a declarat Iuliu Mureșan pentru gsp.ro.

Dario Bonetti a vorbit astazi despre planurile la Dinamo

Dario Bonetti are un anunț pentru suporteri în privința situației sale de la Dinamo, după meciul de coșmar din derby. Antrenorul italian se află în Italia, într-o scurtă vacanță, însă înfrângerea cu FCSB, suferită duminică, cu siguranță nu-i dă pace.

Tehnicianul a declarat că va urma o ședință cu oamenii din conducerea lui Dinamo și îi asigură pe suporteri că echipa noastră va avea în curând rezultate mai bune.

„Eu sunt în vacanță pentru o zi. Mâine mă întorc la București și o să discutăm mai multe cu conducerea. Îmi pare foarte rău pentru rezultatul de aseară. Îi asigur pe fani că o să facem un campionat bun, cu rezultate bune”, a declarat Dario Bonetti, pentru prosport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s