Dario Bonetti a revenit în România! Primele declarații

Dario Bonetti s-a întors în România în cursul zilei de marţi. Deși mai multe ”surse” din jurul echipei noastre spun că șefii lui Dinamo se gândesc serios la demiterea italianului, acesta a spus pe aeroportul „Henri Coandă” că este pregătit să continue.

De asemenea, Dario Bonetti a anunțat că nu intenționează să-și dea demisia de la Dinamo, unde va antrena până când cei din conducere îl vor demite.

”Sunt aici, a zis cineva ceva? Nu e adevărat. Uite, sunt aici. Nu știu nimic, sunt antrenorul lui Dinamo, dacă-mi va spune cineva ceva, vorbim. Eu sunt în prima linie la război.

Abia am venit, sunt antrenorul lui Dinamo. Suporterii noștri sunt cei mai buni. După-amiază merg la antrenament, până nu-mi spune cineva să mă opresc, sunt antrenorul lui Dinamo”, a declarat Dario Bonetti, la sosirea în România.

  • Cu Bonetti pe bancă, Dinamo are 6 puncte în 8 etape, fiind pe locul 14. „Câinii” au două victorii, 3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni și 6 înfrângeri. Dinamoviștii au o serie neagră: 5 înfrângeri la rând, fără gol marcat.