Iuliu Mureșan după eșecul de ieri: ”Pare neverosimil, ireal!”

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, anunță primele măsuri după eșecul suferit dumincă, pe Arena Națională.

“Ireal” este termenul folosit de Mureșan pentru a explica ce a simțit în această partidă.

„Este o mare umilință, cea mai mare din cariera mea. Pare neverosimil, ireal, numai când auzi că pierzi cu 6-0. Sigur, au fost și greșeli de arbitraj, dar nu putem să dăm pe asta. Nu a fost fault înaintea loviturii libere din care s-a deschis scorul, a fost o înșurubare corp la corp a lui Itu pe lângă adversar, apoi a fost un fault light, inestetic, al lui Steliano, dar nu unul dur. Iar înaintea penalty-ului a fost un fault nesancționat la mijlocului terenului.

Ruperea echilibrului te costă într-un astfel de duel, iar noi suferim fiindcă nici nu avem experiență la nivelul lotului. Nu o dăm pe arbitraj, iar ceea ce s-a întâmplat nu îl scuză pe Steliano Filip, că a fost nervos, dar cel mult galben se impunea”, a spus Iuliu Mureșan, pentru gsp.ro.

Iuliu Mureșan anunță întăriri la Dinamo

Dinamo îi poate folosi în zona centrală a defensivei pe Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Răzvan Popa și Deniz Giafer, dar Iuliu Mureșan nu este mulțumit și vrea să aducă întăriri.

„E clar că ne mai trebuie un fundaș central, avem probleme foarte mari acolo. Încercăm să rezolvăm cât mai repede. Ne mai trebuie unul-doi jucători, din păcate. Va trebui să ne mișcăm repede, chiar dacă vor veni cu pregătire insuficientă, măcar după întreruperea din octombrie să fie tot lotul cu pregătirea la zi. E clar că ne mai trebuie jucători acolo, în zona apărării. Vedem dacă putem să mai aducem și pe alt post”, a mai spus Iuliu Mureșan, pentru surs mai sus citată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s