Foto I ”Ar trebui suspendat Istvan Kovacs!” Ion Crăciunescu cere sancționarea drastică a „centralului” de la FCSB – Dinamo

Istvan Kovacs a comis o eroare mare de arbitraj la meciul dintre FCSB și Dinamo, 6-0, care a rupt echilibrul partidei, iar Ion Crăciunescu, fost președinte al CCA, cere sancțiorea drastică a „centralului”.

Eliminarea lui Steliano Filip a fost cel mai controversat moment al derby-ului de pe Arena Națională. După ce Dinamo a rămas în 10, echipa lui Dario Bonetti a încasat încă cinci goluri și a suferit cel mai drastic eșec în Liga 1.

La duelul dintre Steliano Filip și Valentin Gheorghe, Ion Crăciunescu consideră că doar jucătorul lui FCSB ar fi trebuit să fie sancționat cu cartonaș galben pentru simulare.

“Se încadrează la o mare gafă de arbitraj, să îi dai roșu lui Steliano Filip, în loc să îi dai galben pentru simulare fotbalistului de la FCSB, diferența e ca între Muntele Everest și Dealul Patriarhiei. Cu siguranță ar trebui suspendat Istvan Kovacs, îmi aduc aminte că după un moment similar, eu am schimbat o brigadă care trebuia să oficieze la un meci din cupele europene, iar UEFA ne-a felicitat. Ei spun că arbitrii trebuie să primească meciuri, doar că trebuie să arate că sunt și în formă.

Istvan face astfel de gafe pentru că are o anumită suficiență, sunt greșeli impardonabile, eu cred că nu se pregătește cum trebuie și nu acordă atenția cuvenită meciurilor. Fiecare joc e ca un examen, cu toate că ai arbitrat bine 10 meciuri e posibil să gafezi în al 11-lea. Dacă faci o astfel de eroare nu te iartă nimeni, e clar că a produs o pagubă unei echipe și trebuie să suporte consecințele”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit realitatesportiva.ro.

Reluările au arătat că faultul a fost inexistent, lucru reclamat și de Steliano Filip la finalul confruntării, iar Ion Crăciunescu cere sancționarea drastică a lui Kovacs.

  • În urma eliminării primite în timpul meciului cu FCSB, Steliano Filip a primit o suspendare de două etape.

Un gând despre &8222;Foto I ”Ar trebui suspendat Istvan Kovacs!” Ion Crăciunescu cere sancționarea drastică a „centralului” de la FCSB – Dinamo&8221;

  1. CE POTI COMENTA CAND LA NOI SE STIU 5 DIN CELE 6 DIN PLAY OPF……EU NU STIU CUM REZISTA ECHIPA ASTA , ASUPRITA DE ANI DE ZILE DE ARGĂSEALĂ ……….NEGOITA S-A RETRAS DE LA ECHIPA DIN CAUZA LUI ARGASEALA CA II FACEAU ARBITRAJE JEGOASE CATE 5–6 LA RAND ,TOCMAI SA PRODUCA O RUPERE INTRE ECHIPA SI SUPORTERI –PATRONAT ……ACUM AU VAZUT CA ISI LUASE SI EI CATIVA JUCATORI MAI BATRANI SI SI–AU LUAT MASURI …….AU FACUT O ARGASEALA , CU TOATE CA NU AVEAU NEVOE DE ARBITRAJ SA CASTIGE MACIUL DAR ASA SUNT UNI CA ARGASEALA …….

Lasă un răspuns