Nicolae Badea, după ce s-a zvonit că vrea să-l aducă pe Rednic la Dinamo: ”Îl apreciez pe domnul Rednic”

Miercuri, s-a vehiculat că Mircea Rednic ar fi refuzat propunerea de a veni la Dinamo din cauza prezenței lui Iuliu Mureșan la club. Rednic și Mureșan, actualul administrator special de la Dinamo, au colaborat în trecut la CFR Cluj, iar relația dintre ei a rămas tensionată după scurta experiență din Gruia a tehnicianului.

Rednic, antrenorul cu care Dinamo a luat ultimul titlu, în 2007, l-a vizitat pe Badea, fostul acționar din Ștefan cel Mare. Întâlnirea dintre cei doi, se pare că nu a fost pentru luarea deciziei „Puriului” de a reveni, sau nu, la Dinamo.

„Nu am negociat cu domnul Rednic până acum, eu îl apreciez pe domnul Rednic. Dacă ne întâlnim vreodată nu înseamnă că punem ceva la cale”, a declarat Nicolae Badea pentru PRO TV.

Dinamo a rămas fără antrenor după ce Dario Bonetti (60 de ani) a fost demis din cauza înfrângerii suferite cu FCSB. Cea de-a treia aventură a italianului a ajuns la sfârșit după o serie de cinci înfrângeri consecutive în Liga 1, fără gol marcat.

Conducerea clubului l-a numit antrenor interimar pe Sorin Colceag (49 de ani). Fostul portar va pregăti prima echipă cel puțin pentru următoarele două meciuri, cu FC Botoșani și Ripensia Timișoara, din Cupa României.

  • Ca jucător, Rednic a evoluat pentru Dinamo din 1983 până 1991, perioadă în care a câștigat de două campionatul (83-84, 89-90), de trei ori Cupa României (83-84, 85-86, 89-90) și a jucat în semifinalele CCE (1984) și Cupa Cupelor (1990).

Lasă un răspuns