Marius Niculae, despre situația delicată a lui Dinamo: ”Jucătorii sunt restanţi faţă de suporteri”

Dinamo traversează o perioadă dificilă în campionat, iar Dario Bonetti a fost dat afară, după eșecul în faţa FCSB-ului. Totuşi, echipa de handbal masculin, Dinamo Bucureşti, are evoluţii bune în Champions League. Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins joi, pe teren propriu, formaţia poloneză Lomza Vive Kielce, scor 32-29 (16-12), în primul meci din grupa B a Ligii Campionilor.

După această partidă, Marius Niculae, fostul jucător din Ştefan cel Mare, a declarat că echipa de fotbal Dinamo va avea un sezon dificil, dar este conştient că acolo sunt jucători cu caracter, care ştiu ce înseamnă clubul din Ştefan cel Mare.


”La fotbal suntem restanţi faţă de echipa Dinamo. Jucătorii sunt restanţi faţă de suporteri, pentru că suporterii au fost mereu la înălţime. În schimb, la handbal ne bucurăm că avem aceşti băieţi extraordinari şi care ne aduc bucurii în Champions League.

Să se trezească acum jucătorii. Vine un meci foarte greu greu pentru ei. Un Botoşani care a câştigat cu CFR Cluj. Deci nu va fi uşor, dar ştiu că sunt acolo jucători cu caracter şi care ştiu ce înseamnă clubul Dinamo şi pot să readucă acel spirit în teren. Pentru Dinamo, va fi un sezon foarte greu, pentru că ei nu au făcut pregătirea de vară”, a spus Marius Niculae, pentru Telekomsport.

Lasă un răspuns