Cornel Dinu despre revenirea lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo: ”Bine pregătit din punct de vedere tehnic”

Dinamo este în căutarea unui antrenor cu experiență, iar Mircea Rednic pare a fi varianta ideală. Tehnicianul este în acest moment liber de contract, după ce s-a despărţit în luna aprilie de cei de la Viitorul, echipă devenită în prezent Farul.

Administratorul special al lui Dinamo a confirmat că Mircea Rednic este foarte aproape să devină noul antrenor al echipei noastre, „Puriul” fiind așteptat „cât mai repede”.

”E un antrenor foarte bun, e dinamovist. Probabil el va fi cel care va conduce echipa, după pauza internațională. Eu îl aștept.

Cu Bergodi am vorbit, dar până la urmă nu a fost să fie. Redic era tot așa, în primii doi-trei pe listă. A mai fost și Miriuță și alții care erau liberi și puteam să discutăm. Am preferat să alegem pe cineva care are legătură cu Dinamo. Să zicem că a rămas doar Mircea Rednic, care probabil că va veni cât mai repede”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit as.ro.

Posibila sosire a lui Mircea Rednic în Ştefan cel Mare a fost analizată de legenda dinamovistă, Cornel Dinu: ”Dacă timpul ar sta pe loc, ar fi mai bine pentru toată lumea. Eu mi-l aduc aminte pe Rednic în 2007, am vorbit de curând cu el. În ultimii ani nu a mai confirmat. Rednic e bine pregătit din punct de vedere tehnic, pentru mine era realmente o plăcere să văd antrenamentele lui. Făcea antrenamente logice, eficiente. Cunosc foarte bine situaţia lui Mircea Rednic. Pentru un antrenor este teribil de important cum se manifestă la înfrângere, pentru că în vestiar, jucătorul suferă. Speranţa care poate să existe la Rednic este de a aduce nişte jucători”.

Dacă Mircea Rednic va reveni pe banca lui Dinamo după pauza pentru meciurile echipei naționale, antrenorul va avea un prim meci cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare, în weekend-ul 16-17 octombrie.

  • 4 mandate a avut Mircea Rednic pe banca lui Dinamo: iulie 2006 – septembrie 2007, iulie 2008 – iunie 2009, mai 2015 – mai 2016 și octombrie 2018 – iunie 2019.
  • 167 de meciuri și un titlu de campion al României a adunat Rednic la Dinamo, ca antrenor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s