Iuliu Mureșan, după înfrângerea cu Craiova: „Mi-e rușine de ce se întâmplă!”

Dinamo merge din rău în mai rău și în acest sezon de Liga 1, astfel că elevii lui Sorin Colceag au ajuns la șapte eșecuri consecutive în campionat, ga 1, egalând contraperformanța din 2003, când antrenor era Ioan Andone.

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, a vorbit după înfrângere drastică suferită la Craiova. Acesta nu înțelege ce se întâmplă cu Dinamo.

„A fost o înfrângere rușinoasă, am făcut foarte multe greșeli, am rămas repede cu un om în minus. Echipa nu are acel spirit de luptă a lui Dinamo. Îi admir și îi respect pe suporterii care vin de la București pentru meciuri, susțin echipa necondiționat și nu auzim niciun reproș.

O să luăm niște măsuri, dar schimbarea stă în jucători. Nu e un spirit bun acum la Dinamo. E foarte jenant, parcă nu-mi vine să cred. Mi-e rușine de ce se întâmplă!”, a declarat Iuliu Mureșan la finalul meciului.

Colceag și-a pus la zid elevii: ”Nu trebuie să vină cineva și să îți spună ”joacă!””

Colceag trage un semnal de alarmă și cheamă la club toți cei care pot aduce o contribuție la redresarea lui Dinamo.

„Am pierdut mingile foarte ușor, asta a dat posibilitatea Craiovei să devină periculoși. Giafer a fost o victimă colaterală a situației care a fost la noi. După 1-0 reușisem cumva să echilibrăm jocul.

Le-am spus băieților în vestiar că trebuie să ne uităm la noi. Trebuie să strângem rândurile, să începem să ne analizăm pe noi. Ar trebui să fim mult mai atenți cu ce facem noi, fără să mai fim atenți la ce fac ceilalți. Care motivație? Motivația e că joci la Dinamo. Ce altă motivație îți trebuie? Nu trebuie să vină cineva și să îți spună ”joacă!”.

Trebuie să vină cineva să te împingă de la spate? Nu cred că ar trebui ei să îi motiveze altcineva. Ce ar face un doctor care trebuie să te opereze?

Să spună asistenta ”știi, doctorul astăzi nu are motivație”. Sau să te duci într-un restaurant în care îți spune ospătarul că bucătarul e nemotivat astăzi. Păi du-te, tată, acasă dacă nu ai chef să muncești.

Am dezarmat foarte ușor, nu am avut tăria să ne arătăm caracterul. Am făcut un pas în spate și asta costă. Lucrurile astea costă! Când nu ai bărbăția și caracterul să nu faci un pas în față, adversarul nu are cum să nu profite”, a spus Colceag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s